Hoppa till innehåll
Vindö Glass och Logi AB logotyp

Caféansvarig till Glassvillan Bistro i Turinge, Nykvarn.

Glassvillan.

Påsken 2021 öppnade den första Glassvillan på Vindö i Stockholms skärgård. Den efterföljande sommaren blev en sådan succé att vi nu skapat glassglädje på flera ställen i landet, Glassvillan Visby öppnade 2022. Glassvillans glass säljs även externt på utvalda ställen under varumärket Vindö Glass och belönades dessutom med ett guld i kategorin "Glassmästarens val" i Glass-SM 2022.

Glassvillan Bistro i Turinge.

Vi söker en utåtriktad person som brinner för service, har ett glatt humör och en vilja att lära sig nya saker. Då vi inom kort ska öppna upp Glassvillan Bistro i Turinge med egen tillverkning av vår Gelato samt Bistro så söker vi nu någon som vill ta taktpinnen i att driva denna fantastiska butik och Glasscafé.

Sommaren är högsäsong hos oss och därför trivs du när det är full fart och högt tempo.

Vi värdesätter din personlighet men tidigare erfarenheter inom handel/café är meriterande. För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 20 år, detta då du delvis kommer jobba ensam.

Vi söker dig som vill jobba i butik med uppgifter som att sköta beställningar, försäljning, glassproduktion, planering i butik, kassa, personalplanering samt en del administrativt.

Vi tror på ett ansvarsfullt agerande med ett resultatinriktat och engagerat arbete, nöjda kunder ger långsiktiga relationer - och att allt är möjligt.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, samt har god datorvana.

Vi söker även personal till glassproduktion, butik, extrapersonal till kväll/helg.

Verksamheten är placerad i Turinge, Nykvarns kommun.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 okt. 2023 (35 dagar kvar)

Liknande jobb