Hoppa till innehåll
Trucker i Nykvarn AB logotyp

Montör/fordonsmekaniker med driv till Trucker

Sista ansökningsdag
21 november 2024 (55 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Peter Öster
Email
Trucker i Nykvarn AB bedriver verksamhet med import, marknadsföring och försäljning av produkter för bilar och pickuper. Vi etablerades 1986 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av biltillbehör, för pickuper är vi marknadsledande. Trucker levererar exceptionell service och konkurrenskraft. Försäljningen sker huvudsakligen via svenska bilimportörer och återförsäljare, men även direkt till slutkund. Vi har sedan starten funnits i Nykvarn utanför Södertälje, där har vi lackering, lager och kontor med totalt ca 20 medarbetare. Vi söker nu en montör.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en driven och nyfiken montör till vår nyrenoverade montageverkstad. Tjänsten innebär att utrusta lätta lastbilar med tillbehör av alla olika dess slag. Det är mestadels pickuper, men även skåpbilar och vanligt personbilar. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som montör hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden, servicen och kvalitén i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:
  • Ett brinnande teknik- och fordonsintresse
  • Goda fordonselektriska kunskaper
  • Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker eller montör
  • God administrativ förmåga och datorvana
  • Goda kommunikativa egenskaper
  • Ett gott kundbemötande
Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya kunskaper och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service. Minst B körkort är ett krav.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning.

Om du tycker att ovan passar dig ser vi fram emot din ansökan (max 2 sid) till hr@trucker.se. Maila även eventuella frågor, telefonerna är till för våra kunder. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt så urval och intervjuer sker löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag.
Trucker i Nykvarn AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 november 2024 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Trucker i Nykvarn AB bedriver verksamhet med import, marknadsföring och försäljning av produkter för bilar och pickuper. Våra produkter kommer från världens ledande leverantörer. Vi etablerades 1986 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av biltillbehör, för pickuper är vi marknadsledande. Trucker levererar exceptionell service och konkurrenskraft. Försäljningen sker huvudsakligen via svenska bilimportörer och återförsäljare, men även direkt till slutkund. Vi har sedan starten funnits i Nykvarn utanför Södertälje, där har vi har lackering, lager och kontor med totalt ca 20 medarbetare.