Hoppa till innehåll
Traktor Nord AB logotyp

Maskinsäljare - Lantbruksmaskiner Traktor Nord Sörmland / Södra Stockholm

Områdesansvarig säljare Södermanland & Stockholm södra

Om företaget

Traktor Nord AB är ett familjeägt, expansivt, bolag som startade i Uppsala 1983. Verksamheten täcker idag Stockholm, Uppland, Västmanland, Södermanland, Dalarna och Gästrikland. Huvudkontoret ligger 10km norr om Uppsala och fullserviceanläggningar hittas även i Västerås, Nykvarn, Storvik, Vingåker och Falun.

Inom Traktor Nord AB arbetar vi med några av branschens ledande och största varumärken och har i dag inom försäljningsavdelningen tre olika affärsområden; Lantbruk, Entreprenad och Skog. Vi söker nu en områdesansvarig säljare för Case IH, JCB, Pöttinger, Amazone, Avant och övriga lantbruksprodukter med placering i Nykvarn.

Dina arbetsuppgifter

Som områdesansvarig säljare på Traktor Nord ansvarar du för att självständigt och strukturerat arbeta och bearbeta kunder i alla storlekar och driva försäljningen både mot befintliga och nya kunder.
Arbetet innebär ett helhetsansvar för försäljningen på ditt område och innefattar arbete från prospektering och ett första kundbesök till fördjupade kundrelationer och avtalsskrivning. Du kommer att ingå i en grupp om ca. 10 säljare och rapportera direkt till försäljningsschef – Lantbruk.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Uppsökande försäljning av Case IH produktsortiment till lantbrukskunder inkl. redskap och tillbehör från ledande varumärken.
  • Svara på förfrågningar samt offerera både nya och begagnade maskiner.
  • Arbeta efter vårt kundregister där du aktivt tar kontakt och besöker våra kunder.
Säljområdet är Södermanland och delar av Södra Stockholm.

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du i grunden är en positiv och energifylld person som ser dig själv i ett expansivt bolag. Du brinner för försäljning och trivs med att arbeta i rollen som säljare med både långa och korta säljprocesser. Du besitter förmågan att arbeta självständigt och i grupp och är både strukturerad, noggrann och målfokuserad. Vidare vill du utveckla och arbeta för distriktets fortsatta tillväxt med stort fokus på nykundsbearbetning. Du har en grundläggande förståelse för maskiner i detta segment, är driven och teknikintresserad. Erfarenhet från likande arbete är meriterande.

Frågor om tjänsten besvaras av försäljningschef för Lantbruk: Jesper Walfridsson 076-525 70 75.

Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till: jobb@traktornord.se
Mer info
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 okt. 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Traktor Nord AB (etabl.1983)
Är ett framtidsorienterat serviceföretag som säljer och servar maskiner för entreprenad, lantbruk, skog samt väg och fastighetsskötsel. Vi jobbar med branschledande agenturer som bl.a. JCB, Komatsu, Atlas & Avant inom entreprenad, Case IH & New Holland inom lantbruk samt Rottne & Vimek skogsmaskiner. Vi har ett komplett redskapsprogram för respektive verksamhetsområde.

Verksamheten täcker i dag Stockholm, Uppland, Västmanland, Södermanland, Dalarna och Gästrikland.Huvudkontoret ligger 10 km norr om Uppsala och fullservice anläggningar hittas även i Västerås, Nykvarn, Storvik, Vingåker och Falun. I Forsbyboda jobbar vi med en extern servicepartner.

Liknande jobb