Nu söker vi en VD till Mälardalens Spår & Anläggning AB som ingår i Vestumkoncernen. Vill du arbeta med ett familjärt gäng där det råder en stark sammanhållning? Vi söker dig som vill leda bolaget framåt, på en spännande resa, där du som ledare tar stafettpinnen vidare och med en beslutsamhet och stor ödmjukhet driver bolaget på resan.

Om rollen
På Mälardalens Spår & Anläggning AB arbetar ca 30 personer varav sju tjänstemän och resterande är yrkesarbetare. Bolaget omsätter ca 80-90 miljoner och har en stark lokal förankring framförallt i områdena runt Nykvarn, Strängnäs och Södertälje. Vi söker nu en VD som är ytterst ansvarig för verksamhetens resultat, välmående och fortsatt utveckling. Som VD rapporterar du till styrelseordförande och styrelsen. Som en del i Vestumkoncernen har man även tillgång till ett stort nätverk med många bolag.  
 
Förväntningar på rollen:
  • Fortsätta att driva och utveckla bolaget
  • I samråd med styrelsen ta fram en plan för bolagets långsiktiga utveckling
  • Ha förmågan att bygga en hållbar organisation och samtidigt bibehålla den familjära känslan
  • Ytterst ansvarig för bolagets resultat, anbud, regelefterlevnad, rapportering mm
  • Utveckla och bibehålla kundrelationer
  • Kunna hantera operativa såväl som strategiska frågor
Vem söker vi?
Vi söker dig som tidigare arbetat som VD på ett likvärdigt eller mindre bolag eller du som varit arbetschef för en avdelning på ett större företag med goda resultat. Du har erfarenhet både av att bedriva och leda projekt men även erfarenhet av att räkna på anbud och produktionskalkyler. Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen.Du har dokumenterad ledarerfarenhet och känner dig trygg som ledare och att fullt ut ha ansvar för en grupp medarbetare.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ser den som en av de viktigaste delarna för att lyckas i rollen. För att passa in i kulturen behöver du vara en ödmjuk, men samtidigt beslutsam, person som alltid backar upp sina anställda. Du lyssnar av organisationen och finns där som bollplank vid behov. Här råder en prestigelöshet och det finns en stark sammanhållning och en hög arbetsmoral. Du behöver därför gilla att kavla upp ärmarna och arbeta med stora och små frågor som sträcker sig både strategiskt och operativt. Här kommer du också till en roll där du är med från affär till leverans och du är insatt i alla projekt.

Om Mälardalens Spår & Anläggning AB
Mälardalens Spår och Anläggning grundades 1999 av Michael Gustavsson. Bolagisering skedde år 2006 och från 2010 bestämde sig Michael, som har ett förflutet i dåvarande Banverket, att satsa helhjärtat på sin affärsidé.

Grundidén var att utföra uppdrag inom hemkommunen Nykvarn, arbeten relaterade till väg, järnväg, ledningsnät och kommunikation. Nuvarande affärsidé är egentligen densamma, enda skillnaden är att vi utökat vårt geografiska område till att omfatta hela södra delen av Mälardalen.

2021 förvärvades Mälardalens Spår och Anläggning av Vestum och har sedan dess ingått i Vestumkoncernen.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Mälardalens Spår & Anläggning AB med OnePartnerGroup Stockholm. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du kommer att ha din arbetsplats på Mörbyvägen 7 i Nykvarn. Det här är en roll som kräver att du är på plats merparten av din arbetsvecka.

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Christina Stenbeck på christina.stenbeck@onepartnergroup.se eller Sofia Ahlgren på sofia.ahlgren@onepartnergroup.se

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil. Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester för att vi ska kunna göra den bästa matchningen av kandidater.
Mer info
Område Nykvarn
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT, Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://msaab.se/
Sista ansökningsdag 8 feb 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se