Hoppa till innehåll
Är du en erfaren drifttekniker och vill bidra till att göra skillnad för allmännyttiga och kommunala verksamheter i Nykvarn? Då kan rollen som drifttekniker hos oss vara rätt för dig!

Hos oss blir du en del av ett stabilt och långsiktigt fastighetsbolag där du får vara med och skapa mervärde för människorna, miljön och samhället i Nykvarns kommun. Vi erbjuder en arbetsmiljö med engagerade medarbetare, uppskattade ledare och en kultur som genomsyras av vår värdegrund SARA, service, ansvar, respekt och arbetsglädje.

Om tjänsten
I rollen som drifttekniker får du möjlighet att arbeta med ett fastighetsbestånd bestående av bostäder och lokaler där både nya och äldre fastigheter ingår. Som drifttekniker kommer du att vara behjälplig för hyresgäster och fungerar ofta som Förvaltarens ansikte utåt.
Du har ett tätt samarbete internt med kollegor. Dina kommande arbetskamrater ingår i en erfaren grupp som i dagsläget består av tre fastighetstekniker, en drifttekniker och en SBA-specialist.
Fastighetsbeståndet som består av både egna och kommunala fastigheter, finns inom Nykvarns kommun och samtliga fastigheter nås inom några minuter från kontoret.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av värme-, ventilations- och kylsystem.
 • Driftoptimering (styrning, reglering) av värme-, ventilations- och kylsystem
 • Medverka vid myndighetsbesiktningar och vid åtgärder till följd av besiktningarna.
 • Medverka vid underhållsplanering.
 • I tillämpliga delar vara delaktig i systematiskt brandskyddsarbete.

Vårt erbjudande
På Nykvarnsbostäder blir du en del av en arbetsgemenskap med sunda värderingar och medarbetare som tillsammans skapar attraktiva och trygga bostadsområden där människor trivs och mår bra.

Är det här du?
Då rollen innefattar drifttekniskt arbetsuppgifter letar vi efter en person med följande kvalifikationer:
 • Minst tre års erfarenhet av rollen som drifttekniker.
 • Relevant utbildning inom driftteknik eller liknande kunskap förvärvad i rollen som drifttekniker.
 • Erfarenhet från datoriserad driftövervakning och styr- och reglersystem.
 • Erfarenhet från felsökning av fastighetsbaserade system.
 • God datorvana.
 • B-körkort.
Erfarenhet av projekt med fokus på energieffektivisering är meriterande.

Vi tror att du tycker om att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor och uppskattar att träffa nya människor. Du är duktig på att kommunicera i olika typer av sammanhang och känner dig trygg i att arbeta med hyresgäster.

Då arbetet ofta innebär att du hanterar flera ärenden samtidigt är det viktigt att du kan göra rätt prioriteringar för att hinna med arbetet inom givna tidsramar.

Känner du igen dig i värdeord som "service, ansvar, respekt och arbetsglädje"? Då är Nykvarnsbostäder rätt plats för dig.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att skicka CV och personligt brev, till anstallning@nybo.se

Sista ansökningsdag är 2023-09-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta tf driftchef Sven Prytz, sven.prytz@nybo.se eller 08-5550 1450

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Sven Prytz
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Nykvarnsbostäder

Nykvarnsbostäder är ett Allmännyttigt bostadsbolag med ca 670 hyreslägenheter. Vi sköter drift och underhåll av kommunens fastigheter (ca 65 0000 kvm) samt drift och underhåll av vägar parker, vatten- och avloppsnät samt kultur- och fritidsanläggningar inom Nykvarns kommun. Nykvarnsbostäder är tillsammans med kommunen och andra aktörer med och bygger och utvecklar Nykvarn. Nykvarn växer snabbt och vi är en av kommunens viktigaste aktörer som bidrar till att det finns bostäder, skolor, förskolor, vägar, avlopp mm.

Vår värdegrund SARA "service, ansvar, respekt, arbetsglädje" är med oss varje dag.

Anställningsform: tillsvidareanställning | Anställningens omfattning: heltid | Sysselsättningsgrad: 100% | 6 mån provanställning tillämpas |

Liknande jobb