Entreprenadmekaniker / Mekaniker

Entreprenadmekaniker / Mekaniker

 • Traktor Nord söker ENTREPRENADMEKANIKER till
  vår nya anläggning i Nykvarn

  Traktor Nord AB erbjuder dig
  En ekonomisk stark och trygg arbetsgivare som avspeglar sig i en positiv gemenskap och samhörighet hos personalen. Hos oss är allas åsikt värdefull och vi värderar högt i tak, flexibilitet och prestigelöshet. Traktor Nord AB kan erbjuda dig ett utvecklande och intressant arbete med stort eget ansvar där du kommer att bli erbjuden bra förmåner och möjligheter att bidra till verksamhetens framtida utveckling.

  Brinner du för entreprenadmaskiner? Är du en driven problemlösare och skicklig mekaniker? Gillar du utmaningar och leverera hög service? Då söker vi dig!

  Som tekniker hos oss väntar en aktiv och spännande vardag. Du kommer att jobba med kunniga kollegor och ha stort personligt ansvar! För våra kunder är snabb och proffsig service av största vikt. Vi erbjuder både intern och extern utbildning på våra produkter.

  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  Bemöta kunder och kollegor professionellt, serviceorienterat och respektfullt.
  Felsökning inom el, hydraulik samt mekanik
  Utföra reparationer och service av maskiner

  Vem är du?
  Du bör ha fordonsteknisk utbildning som grund, erfarenhet/intresse av fordonsel och hydraulik. Datavana är meriterande. Mycket av arbetet sker med resa i servicebuss, B-körkort är ett krav. Du skall behärska svenska språket flytande. Du läser och förstår engelska. Du är en lagspelare som trivs med att ta ansvar. Du är noggrann, flexibel och gillar att hålla en hög servicenivå.

  Tjänsten ska tillsättas snarast så
  intervjuer kommer att ske löpande.


  Information om anställningen
  ges av vår Servicechef

  Roger Ekman per tel 018-489 40 06

  Sänd din ansökan/CV till: jobb@traktornord.se
Mer info
Område Nykvarn
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.traktornord.se/
Sista ansökningsdag 6 jan 2020 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Traktor
Nord AB
(etabl.1983)
Är ett framtidsorienterat serviceföretag som säljer och servar maskiner för entreprenad, lantbruk, skog samt väg och fastighetsskötsel. Vi jobbar med branschledande agenturer som bl.a. JCB,Atlas & Schaeff inom entreprenad, Case IH &New Holland inom lantbruk och Rottne skogsmaskiner. Vi har ett komplett redskapsprogram för respektive verksamhetsområde och är verksamma på orterna Södertälje, Uppsala, Västerås, Storvik och Vingåker och är i dag ca80 anställda