Underhållschef till Tikkurila

Underhållschef till Tikkurila

Arbetsuppgifter

Som underhållschef ansvarar du för en arbetsgrupp om för närvarande 8 personer. Tjänsten ansvarar för allt underhåll på vår tillverkning- och logistiksite i Nykvarn , fokus ligger på produktionsanläggningen men i rollen ingår även ansvar för fabriksfastigheten. Du planerar och ansvarar för Nykvarnsitens underhållsbudget, och driver avdelningens LEAN-agenda i syfte att ständigt förbättra både produktionens och logistikavdelningens prestanda samt egna avdelningens processer. Du rapporterar till VP Operations Scandinavia.

Förutom de ansvarsområden som finns generellt för chefer ansvarar du även för:
  • Underhållssystemet och underhållsprogram - både maskinunderhåll och fastighetsunderhåll
  • Säkerställa att siten i Nykvarn uppfyller gällande lagstiftning inom områden så som elsäkerhet mm
  • Bevakning av ny teknik inom ditt ansvarsområde
  • Förhandla inköps-, service-, och hyresavtal med entreprenörer, leverantörer och fastighetsägare
  • Säkerställa investeringsprojekt inom områden som maskin och fastighetsunderhåll
  • Delta i ledningsgruppens arbete
Profil

Vi söker dig som med ditt driv och engagemang kan bidra till vårt företags utveckling. Du har bred erfarenhet från underhåll, tillverkning och processutveckling motsvarande minst 5 år. Det är meriterande om du har kunskap om LEAN och TPM. Meriterande är även elbehörighet. Du har goda kunskaper i Word och Excel. Ett krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas hos oss. Som person är du kommunikativ, noggrann, resultatorienterad och en stark lagspelare. Du har en hög ansvarskänsla och är kvalitetsmedveten i ditt arbete. Vi ser det som en självklarhet att du kan identifiera dig med våra värdeord: pålitlig, nytänkande och affärsmässig.

Vi erbjuder

Som anställd på Tikkurila erbjuder vi förmåner som exempelvis sjukvårdsförsäkring, träningsbidrag, subventionerad lunch och flexibel arbetstid. Utöver detta erbjuder vi ett stimulerande arbete med många trevliga kollegor!

För information

I denna rekrytering samarbetar Tikkurila med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Smith , på 072-515 55 15 eller jan.smith@dfind.se. Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 25/11 2018. Urval sker löpande, ansök så snart som möjligt.

Om Tikkurila

Tikkurila har i över 150 år försett konsumenter och proffs med användarvänliga och miljömässigt hållbara lösningar för skydd och målning. Vi är marknadsledande i Sverige och strävar efter att vara det ledande färgföretaget i Norden, Ryssland och Östeuropa. I vår portfölj finns omtyckta varumärken som Alcro, Beckers och Tikkurila. Vi vill inspirera människor att sätta färg på tillvaron.

Keywords:
chef, underhåll, process, produktion, LEAN, ledningsgrupp, ledarskap, maskinunderhåll, fastighetsunderhåll, budgetarbete, underhålssplan
Mer info
Område Nykvarn
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind Science & Engineering
Sista ansökningsdag 25 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tikkurila, Sveriges största färgtillverkare för konsumenter och industri, söker nu en underhållschef till en spännande och stimulerande tjänst i vår produktionsanläggning i Nykvarn, där vi tillverkar ca 26 miljoner liter vattenbaserad färg per år och lagerhåller över 5000 artiklar.