Lagerarbetare sökes till etablerat företag

Lagerarbetare sökes till etablerat företag

Som lagermedarbetare får du möjlighet att arbeta med varierande uppgifter inom lager i en internationell organisation.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare:
Randstad AB


Ort:
Nykvarn

Omfattning:
Heltid

Arbetstid:
Dagtid

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter inom ett lager. Som lagermedarbetare kommer du plocka order inför lastning till kund. I ditt arbete ingår dagligen truckkörning och arbetet kan stundvis innebära högt tempo.

Vår kund är verksam inom fordonsindustrin och du får här möjlighet att se vad ett arbete som lagermedarbetare i en internationellorganisation kan innebära.

Kvalifikationer

Truckkort A och B.


Svenska i tal och skrift.

Möjlighet att börja arbeta omgående.

Tidigare yrkeserfarenhet från lager är meriterande

B-körkort är att föredra med anledning av arbetets placering vilket begränsar möjligheterna till kollektivtrafik.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Daniel Demir
Mer info
Område Nykvarn
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 29 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.