Möbelsäljare

Möbelsäljare

Välkommen till en kreativ och rolig arbetsplats!
Möbelkvalitén är ett stabilt och välmående familjeföretag där det alltid är många projekt på gång både i butiken och på snickeriet. Nu utökar vi butiksteamet för att möta den ökande efterfrågan på möbler och inredning.

Vi söker dig som vill arbeta med personlig försäljning som präglas av en hög servicegrad och som tillsammans med dina medarbetare kan sköta om allt det som ingår i driften av en butik; försäljning, administrativ och fysisk hantering av in- och utleveranser, monteringar, möblering och dekoration, kundbesök, transporter, serviceärenden, prismärkning, inköp samt underhåll och skötsel av butiken mm. Du kommer att vara en representant för Möbelkvalitén både gentemot våra kunder och våra leverantörer.

Vi önskar att du:
* Har körkort och egen bil för att ta dig till och från arbetet.
* Är serviceinriktad och säljorienterad.
* Är snabb, effektiv och noggrann.
* Kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
* Har ett intresse för möbler och inredning.
* Behärskar enklare dataprogram.
* Är stark och i god fysisk form - tunga lyft förekommer dagligen.
* Är teknisk och händig.
* Är en lagspelare - vi är varandras arbetsmiljö och trisel värderas högt.
* Har en stor portion humor och lätt till skratt - det ska vara roligt att vara på jobbet!

Erfarenhet av försäljning och arbete inom detaljhandeln är meriterande men ej ett krav. Ung och hungrig eller arbetslivserfaren är lika uppskattade egenskaper och en fantastisk kombination.

Mejla din ansökan till ann@mobelkvaliten.se med personbild, CV och personligt brev där du berättar lite om dig själv och varför just du skulle passa som vår nya medarbetare. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Mer info
Email Mejla Möbelkvalitén
Område Nykvarn
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mobelkvaliten.se
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möbelkvalitén grundades 1990 och ligger i Taxinge, Nykvarns kommun, 45 minuter med bil från centrala Stockholm, 15 min från Södertälje. Verksamheten består av försäljning och tillverkning av möbler och kök, främst till privatpersoner. Vi har en stor möbelbutik på 1200 kvm där vi återförsäljer möbler och inredningsartiklar från välkända kvalitetsvarumärken. I det egna snickeriet, som ligger i husets bottenvåning, tillverkar vi exklusiva kök, bord och inredningar helt efter kundens önskemål. Hos oss är varje dag är en utbildning i konstruktioner, material och behandlingar och våra säljare får därmed en otroligt hög kunskapsnivå vilket uppskattas, inte minst av våra kunder. Vi är ett litet men hjärtligt team som tillsammans får verksamheten att fungera på bästa sätt och har alltid mycket i "pipen". Efter sommaren lanserar vi en helt ny hemsida och vi hoppas på att ÄNTLIGEN kunna arrangera stora kundevent igen tillsammans med våra leverantörer. Vi har bla ett uppskjutet 30-årsjubileum att fira, förhoppningsvis tillsammans med dig!