Lagerarbetare till Nykvarn

Lagerarbetare till Nykvarn

Om tjänsten

Är du en person som vill ha ett fysiskt jobb inom lager där du får röra på dig och samtidigt ha trevliga kollegor i ett sammansvetsat team? Just nu söker vi lagermedarbetare till vår kund i Nykvarn!

Detta arbete passar dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Som lagerarbetare kommer du att ingå i ett större team med härliga personer där dina främsta arbetsuppgifter är plock och pack av företagets produkter. Jobbet innehåller även mycket truckkörning - och att ha roligt under tiden!

Din profil

Vi söker dig som gillar att röra på dig på jobbet och är riktigt vass på att köra truck. Är du också snabblärd, nyfiken och kreativ så är du är en väldigt bra kandidat för detta jobb. För att du ska lyckas i denna roll ser vi att du är en glad och social person som trivs med att arbeta i ett högt tempo och gillar att arbeta tillsammans med andra mot uppsatta mål. Du är även noggrann och ordningsam. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som konsult är du Logents ansikte utåt och representerar oss på ett professionellt sätt.

Vi har även några krav som vi ser att du uppfyller för att du ska vara aktuell för tjänsten:
  • Tidigare erfarenhet av orderplock och pack
  • Mycket goda kunskaper i det svenska språket, tal och skrift
Meriterande:
* Erfarenhet av att köra B4-truck

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2020 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Vill du ha ett riktigt roligt jobb med chans att utvecklas inom lager och logistik tillsammans med oss? Tveka inte att söka!

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Nykvarn
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se