Head of Logistics Operations till BSH Home Appliances AB

Head of Logistics Operations till BSH Home Appliances AB

Om tjänsten

BSH Home Appliances AB söker nu en Head of Logistics Operations med intresse för och erfarenhet av att arbeta med människor, lager och logistik samt förbättringsarbete!

Arbetsbeskrivning
Är du intresserad av förbättrings- och förändringsarbete och vill vara med och påverka utvecklingen av BSH Home Appliances ABs verksamhet? Är du en driven och trygg ledare som är tydlig i din kommunikation? Har du engagemang och vilja att skapa goda resultat?
Sök då tjänsten som Head of Logistics Operations hos BSH Home Appliances ABs nordiska lager i Nykvarn.

Som Head of Logistics Operations är din uppgift att supporta, coacha, organisera och säkerställa den dagliga produktionen.
Du har det övergripande ansvaret för hela verksamheten, såsom arbetsflöden, mål för verksamheten, arbetsmiljö, säkerhet, lönsamhet, budget och personal i enlighet med de globala mål och prioriteringar som finns. Personalstyrkan består av ca 70 personer, där du leder genom andra chefer. Dessa ansvarar för enheterna Transport Planning, Quality department och Warehouse Operations.

Som Head of Logistics Operations innebär din roll att stötta dina medarbetare samt arbeta med kontinuerlig förbättring av kvalitet, effektivitet och arbeta processorienterad.
Du deltar i olika projekt samt utvecklar verksamheten med fokus på ökad service. Ett stort projekt som påbörjas nu och implementeras under 2021, är uppgradering av vårt ERP system där verksamheten i Nykvarn spelar en nyckelroll.
Du rapporterar till Head of Logistics Northern Europe.

Din profil

Vi söker dig som är trygg i rollen som ledare och har minst fem års ledarerfarenhet från lagerverksamhet med komplexa strukturer.
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom lager-logistik och/eller supply chain.
Du känner dig trygg med de lagar och föreskrifter som gäller inom arbetsmiljö samt hantering av arbetsrättsliga frågor. Det är mycket meriterande med god erfarenhet av Lean/5S. Det är en fördel om du har arbetat i en matrisorganisation.

Du har förmågan och viljan att leda andra och har en positiv attityd. Med en naturlig pondus vågar du ta plats, lyssna och ta aktiv ställning, utan att göra avkall på din ödmjukhet. Du är en trygg och orädd ledare som har lätt för att fatta och kommunicera beslut. Det är viktigt att du är en prestigelös initiativtagare. Att jobba med förbättringar och utvecklingsarbete är en naturlig drivkraft för dig. Du har förmågan att se både helheten och dess delars betydelse och det globala perspektivet ser du som en utmaning.
Vidare är du resultatinriktad, analytisk och har en ekonomisk förståelse.
Du är en van användare inom MS Office, främst Excel och dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda i både tal och skrift.

Intresserad av tjänsten?

I den här rekryteringen samarbetar BSH Home Appliances AB med Logent. Eftersom urvalet sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt.
Kontakta rekryteringskonsult Marie-Louise Bååth på marie-louise.baath@logent.se eller 070-722 77 59 om du vill veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Marie-Louise Bååth
Telefon 070-722 77 59
Område Nykvarn
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 1 nov 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se