Servicetekniker vitvaror Stockholm

Servicetekniker vitvaror Stockholm

Find out how you can reach your potential at BSH Home Appliances Group: As a leading manufacturer of home appliances and solutions, we encourage commitment and open-mindedness among our employees. With our global brands Bosch, Siemens, Gaggenau and Neff as well as our local brands, our focus truly is on innovation. And that doesn't just apply to our products and services, but also drives the way in which we cooperate, exchange ideas and organize our teams. Everyone is invited to make their individual contribution to our overall success. Join us now and give your career a home.Servicetekniker

Vi söker framtida servicetekniker för reparationer till vårt expansiva kundserviceteam i Stockholm. Som servicetekniker kommer du att ha en varierad, flexibel och intressant roll där du arbetar med högkvalitativa produkter och är en del av ett team som strävar efter service med högsta kvalitet.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du att felsöka och reparera vitvaror i konsumentens hem. Detta inkluderar diskmaskiner, tvättmaskiner, torktumlare, ugnar, hällar, fläktar, kaffemaskiner, kyl och frysar. Att reparera vitvaror är inte det enda fokuset i rollen. En serviceteknikers uppgift är också att bygga konsument-lojalitet och förtroende för våra varumärken.

Med konsument- och teknikerorienterade system och processer strävar vi efter att glädja konsumenterna med utmärkt kundservice. Du både får och avslutar dina reparationsuppdrag elektroniskt (via iPad). Varje reparationsuppdrag är individuellt utarbetat av vår tekniska support och de delar som behövs för uppdraget levereras under natten från vårt centrallager i Jönköping till servicebilen i god tid till din arbetsdag. Ytterligare teknisk support finns tillgänglig per telefon då vi som team strävar efter att vara branschledande när det gäller att reparera och avsluta uppdrag vid första tillfället.

Du kommer att få produkt-, system- och konsumentutbildning av vårt dedikerade utbildningsteam. Detta kommer att kompletteras med arbetsutbildning med erfarna tekniker samt webbaserad utbildning.

Kompetensprofil

Vi letar efter lagspelare som brinner för kundservice. Du behöver inte komma från en vitvarubakgrund (vi utbildar i det), men du bör vara tekniskt kunnig och intresserad av att lösa tekniska problem. Du har körkort och pratar flytande svenska.

Personliga egenskaper

Du är motiverad, flexibel och har en positiv inställning med en vilja att lära och utveckla. Du har stor social förmåga och en önskan att göra skillnad för våra kunder och kollegor. Du är strukturerad, ställer höga krav, är stolt över det arbete du gör och vi ser det som viktigt att du även har humor.

Förmåner

Vi erbjuder månadslön och prestationsbonus där du väljer hur mycket bonus du vill och kan tjäna. Andra förmåner är friskvårdsbidrag, 25 semesterdagar, företagsbil, kollektivavtal samt arbetstidsförkortning.

Ansökan

Är du personen vi söker för framtiden? Låter det som ett spännande och intressant framtida arbete och arbetsplats? Skicka in din intresseanmälan i form av CV och personligt brev så hör vi av oss till er efter sommarsemestern. Vi hörs!
Mer info
Område Nykvarn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bsh-group.com
Sista ansökningsdag 15 sept 2020 (34 dagar kvar)