Servicetekniker vitvaror Nykvarn, Södertälje

Servicetekniker vitvaror Nykvarn, Södertälje

Find out how you can reach your potential at BSH Home Appliances Group: As a leading manufacturer of home appliances and solutions, we encourage commitment and open-mindedness among our employees. With our global brands Bosch, Siemens, Gaggenau and Neff as well as our local brands, our focus truly is on innovation. And that doesn't just apply to our products and services, but also drives the way in which we cooperate, exchange ideas and organize our teams. Everyone is invited to make their individual contribution to our overall success. Join us now and give your career a home.Servicetekniker

Vi söker framtida servicetekniker till vårt expansiva serviceteam i Nykvarn, Södertälje. Som servicetekniker kommer du att ha en varierad, flexibel och intressant roll där du arbetar med högkvalitativa produkter och är en del av ett team som strävar efter service med högsta kvalitet. Våra marknadsandelar växer så vi vill göra oss beredda att ta hand om våra nya kunder.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du att felsöka och reparera vitvaror i vår serviceverkstad i Nykvarn. Detta inkluderar diskmaskiner, tvättmaskiner, torktumlare, ugnar, hällar, fläktar, kaffemaskiner, kyl och frysar samt även småel.

Att reparera vitvaror är inte det enda fokuset i rollen. En serviceteknikers uppgift är också att bygga konsumentlojalitet och förtroende för våra varumärken.

Med konsument- och teknikerorienterade system och processer strävar vi efter att glädja konsumenterna med utmärkt kundservice. Varje reparationsuppdrag är individuellt utarbetat av vår tekniska support och de delar som behövs för uppdraget levereras under natten från vårt centrallager i Jönköping till vår verkstad. Teknisk support finns även tillgänglig per telefon samt hos dina kollegor. Vi strävar efter att vara ett branschledande team när det gäller att reparera och avsluta uppdraget vid första reparationen.

Du kommer att få produkt-, system- och konsumentutbildning av vårt dedikerade utbildningsteam. Detta kommer att kompletteras med arbetsutbildning med erfarna tekniker samt webbaserad utbildning.

Kompetensprofil

Vi letar efter lagspelare som brinner för kundservice. Du behöver inte komma från en vitvarubakgrund (vi utbildar i det), men du bör vara tekniskt kunnig och intresserad av att lösa tekniska problem. Du pratar flytande svenska.

Personliga egenskaper

Du är motiverad, flexibel och har en positiv inställning med en vilja att lära och utveckla. Du har stor social förmåga och en önskan att göra skillnad för våra kunder och kollegor. Du är strukturerad, ställer höga krav, är stolt över det arbete du gör och vi ser det som viktigt att du även har humor.

Förmåner

Månadslön med möjlighet till bonus. Andra förmåner är friskvårdsbidrag, 25 semesterdagar, kollektivavtal samt arbetstidsförkortning.

Ansökan

Är du personen vi söker för framtiden? Låter det som ett spännande och intressant framtida arbete och arbetsplats? Skicka in din intresseanmälan i form av CV och personligt brev så hör vi av oss till er efter sommarsemestern. Vi hörs!
Mer info
Område Nykvarn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bsh-group.com
Sista ansökningsdag 15 sept 2020 (34 dagar kvar)