Koordinator till BSH i Nykvarn!

Koordinator till BSH i Nykvarn!

Är du driven och redo för nästa utmaning? Har du erfarenhet av att ha det övergripande ansvaret för leveransflödet eller koordinator sedan tidigare?

Om tjänsten

I din roll som koordinator till BSH Home Appliances kommer din främsta arbetsuppgift vara att ha ansvaret för leveransflödet på lagret. Du kommer att stötta teamet på lagret inom både säkerhet, kvalite och prouktivitet. Du ska ha mycket goda kunskaper i att arbeta i officepaketet och då främst Excel, har du kunskaper i SAP är det meriterande. Du ska vara öppen för att arbeta 2-skift då detta kan komma att förekomma.

I din roll som koordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ansvara för leveransflödet på lagret
  • Stötta teamet
Om dig

För att trivas i rollen som koordinator ser vi att du är en positiv lagspelare och lösningsfokuserad som person. Du ska vara självgående och drivas av nya utmaningar. Då det kan vara hög arbetsbelastning ser vi att du är stresstålig och har en förmåga att hantera många uppgifter, samtidigt samt att du är tydlig och coachande i ditt sätt att leda. Du ska även ha truckkort samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Det är ett krav att du har erfarenhet från lager sedan tidigare.

Viktigt för tjänsten är:
  • Lagererfarenhet sedan tidigare
  • minst gymnasieutbildning eller arbetslivserfarenhet från liknande roll
  • Erfaren i Officepaketet och då främst Excel
  • Truckkort A+B
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som koordinator är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos BSH.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Emma Heed via 0736-847362

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
koordinator, BSH, Nykvarn, Konsult
Mer info
Område Nykvarn
Yrkesroll Administration, Koordinator, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.