Hoppa till innehåll
Ansök nu
Operationsavdelningen, Nyköpings lasarett

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Välkommen till Nyköping, kuststaden med stadskänsla och landsbygden runt knuten. Goda kommunikationsmöjligheter med tåg eller bil (E4) från Linköping alternativt Stockholm till Nyköping tar bara en timme, vilket ger en god förutsättning för pendling.

Anestesikliniken är en klinik med ca 160 medarbetare och innefattar operation, steriltekniskenhet, uppvakning och intensivvård. Operationsavdelningen på Nyköpings lasarett bedriver operationsverksamhet dygnet runt. Årligen genomförs ca 5 000 operationer inom framför allt kirurgi, ortopedi, gynekologi/obstetrik och ÖNH. Under slutet av året 2023 flyttar operationsverksamheten och steriltekniskenhet in i nya toppmoderna lokaler.

Alla medarbetare har individuella scheman, helgtjänstgöring och arbetstid under nattjour ingår samt individuellt storhelgsschema.

I vår verksamhetsutveckling läggs stort fokus på att skapa effektiva patientflöden där ledarskap och medarbetarskap är centrala delar. Vi strävar efter att arbeta processinriktat, smart, kompetensutveckla oss och dessutom ha roligt!

Dina arbetsuppgifter

I din arbetsroll tar du ansvar för dina arbetsuppgifter som operationssjuksköterska tillsammans med dina kollegor inom andra professioner. Tillsammans utför vi akuta- och planerade operationer, dygnet runt. Att utvecklas, förnya och förbättra är viktigt för oss och därför förutsätter vi att det är viktigt för dig också.

Din kompetens

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård.

Som person är du serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för helheten. Flexibel och lojal är din styrka då arbetet som operationssjuksköterska bygger på teamarbete. Du har både i din person och profession en mognad, och gärna några års erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av

Vårdenhetschef Malin Tegerup, 0155-24 77 31, 072-147 98 39, malin.tegerup@regionsormland.se
Biträdande enhetschef Maria Widén, 070-240 59 85, maria.widen@regionsormland.se
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på anestesikliniken!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2023-07-31.

Intervjuer sker löpande.

Referensnummer:RLSV-23-415
Mer info
Kontaktperson
Malin Tegerup
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juli 2023 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare