Sales Advisor till LAPP Miltronic i Nyköping

Sales Advisor till LAPP Miltronic i Nyköping

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för LAPP Miltronics räkning en Sales Advisor. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos LAPP Miltronic. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Vi söker dig som är driven och innovativ samt har en teknisk bakgrund och erfarenhet av försäljning. Du kommer att ingå i ett kundteam där ni tillsammans ansvarar för kunderna inom ert område och säkerställer att kunderna får den bästa möjliga rådgivande hjälp att välja rätt produkter utifrån sortimentet. Målsättningen är att bygga ett långsiktigt samarbete där LAPP Miltronic är kundens förstahandsval. Stämmer detta in på dig så kan denna roll på LAPP Miltronic vara den perfekta tjänsten för dig.

LAPP som är ett Tyskt familjeföretag har globalt över 5055st anställda över hela världen och omsatte förra året 20,5 miljarder Svenska kronor. År 2022 var det bästa året någonsin för det Svenska bolaget med 548 miljoner i omsättning och en ökning på hela 27 % från föregående år. LAPP Miltronic står i fortsatt tillväxt och har stort förtroende hos nya och befintliga kunder vilket gör de till en passande tid att investera i nya medarbetare för att fortsätta driva bolaget framåt.

Arbetsuppgifter
I rollen som Sales Advisor kommer du att ha en koordinerande roll för kundteamet och arbeta proaktivt med kundsupport. Du kommer vidare att identifiera nya affärsmöjligheter hos kunder samt driva de befintliga affärsmöjligheterna mot avslut.

Du kommer även att:
  • Tillsammans med Sales Engineer arbeta med "pågående" affärsmöjligheter samtidigt som du hanterar och koordinera det administrativa arbetet omkring för att nå framgång.
  • Hantera inkommande förfrågningar och ärenden från kunderna som teamet ansvarar för
  • Sammankalla och leder interna kundteam med kompetenser som krävs för att vinna affärsmöjligheterna
  • I samråd med Sales Engineer ansvara för uppföljning av offerter, prisuppgifter, avtal och kommersiella villkor
  • Månadsvis gå igenom nyregistrerade kunder och intressenter för att klassa in dem och se över potentialen för framtida affärsmöjligheter
Vi söker dig som:
Drivs av att hitta nya affärsmöjligheter samt utvecklingsmöjligheter i befintliga affärer. Vi ser att du har en positiv inställning samt förmågan att se potentialen för tillväxt av LAPP Miltronic produkter ute hos kunderna. Givetvis värdesätter du, samt strävar efter att uppnå kundnöjdhet i världsklass! Vi ser att du har en teknisk bakgrund och försäljningserfarenhet för att kunna klara av rollen på bästa sätt. Rollen kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal som skrift samt goda kunskaper i Office-paketet.

Det är meriterande om du har arbetat i ärendehanteringssystem samt om du har kunskap inom elinstallation, automation samt el-applikationer och industriella styrsystem.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur bra du kommer att trivas i rollen hos LAPP Miltronic. Vi ser att du uppskattar kundkontakt och är relationsskapande samt självgående. I denna roll kommer du långt med entreprenörsanda, tydligt affärstänk, struktur och fokus. Rollen kräver även att du är ihärdig och har förmågan att prioritera rätt saker för att få resultatet av ditt arbete.

START: Omgående alt. enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Marija Biletic

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Marija Biletic
Telefon 070 880 32 23
Email Mejla Marija Biletic
Område Nyköping
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!