Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Truckförare till Nyköping!

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Skulle du vilja ha ett viktigt och fartfyllt arbete på ett världsledande och innovativt företag? Här är chansen! Vi söker just nu en truckförare till vår kund i Nyköping! Jobbet passar dig som är positiv, kvalitetsmedveten och noggrann. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

OBS: Denna rekryteringsprocess kommer pausas och återupptas efter sommaren. Du är varmt välkommen att söka tjänsten, men återkoppling kommer dröja.

Vi söker dig som har:
  • Truckkort, B1
  • B-körkort
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Det är även meriterande om du:
  • har kört dragare
  • har vana av större truckar
Som person har du lätt för att samarbeta och komma in i gruppen, inte rädd för att ta initiativ, trygg i sin körning samt prioriterar säkerheten. Dina arbetsuppgifter kommer främst vara att flyttas containrar och göt (stålblock), samt "lådor" med skrot.

Arbetet är ett konsultuppdrag på 4-6 månader och då du är visstidsanställd av Lernia Bemanning. För rätt person finns det chans till fortsatt anställning hos Lernia Bemanning eller direkt hos kund.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag då intervjuer sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 15 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 juli 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.