Hoppa till innehåll
Holmgrens Bil logotyp

Fordonstekniker

Ansök nu
Nu söker vi en tekniker som vill bli en del av vårt fantastiska team i Nyköping! Är du positiv, målmedveten och ser möjligheter? Vi med! Välkommen med din ansökan

Om dig
För oss på Holmgrens Bil är det viktigt med rätt person på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer. Du har hög känsla för service samtidigt som du är noggrann.

Vi önskar att du som söker har
Slutförd fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
B-körkort
Kunskaper inom diagnostik och felsökning
God datorvana
  Om jobbet
  Som fordonstekniker hos oss ansvarar du för att självständigt utföra samtliga förekommande reparations- och underhållsarbeten på ett fackmannamässigt sätt inom samtliga utrustningsområden. I uppgiften ingår felsökning, åtgärdande av fel, kontroll av åtgärderna, provkörning och in- och utkörning av fordon.

  På Holmgrens Bil i Nyköping är verkstaden som är auktoriserad för märkena BMW, MINI, MG och Ford. Har du erfarenhet från något eller flera av dessa märken är det meriterande.

  Omfattning: Heltid, 100%
  Arbetstider: 07:00-16:00
  Placeringsort: Nyköping
  Tillträde:Omgående eller enligt överenskommelse

  Vad Holmgrens Bil erbjuder
  Holmgrens Bil erbjuder en spännande arbetsplats som bygger på sunda värderingar i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädje, respekt, ansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör och står för. Den riktar sig inte bara till våra kunder, utan i allra högsta grad även till alla våra medarbetare. Hos oss finns det möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Holmgrens Bil erbjuder dessutom en rad personalförmåner, allt ifrån friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg- vi är anslutna till kollektivavtal!

  Lär känna oss bättre genom att besöka vår Instagram och karriärsida.

  Ansökan
  Hos oss är det enkelt att söka jobb! Du väljer själv om du vill bifoga ett CV eller fylla i ansökningsformuläret.
  Sista ansökningsdag är den 18 juni. Vi arbetar löpande med urvalet vilket kan innebära att tjänsten blir tillsatt innan sista ansökningsdag.
  Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Servicechef Maria Nordenberg maria.nordenberg@holmgrensbil.se
   Mer info
   Område
   Typ av anställning
   Sista ansökningsdag
   18 juni 2023 (16 dagar kvar)
   Ansök nu

   Om arbetsgivaren

   En av Sveriges största privata bilhandlare som idag drivs av tredje generationen Holmgren. Holmgrens Bil finns på 13 orter och totalt 15 anläggningar. Vi erbjuder allt från service till fritidsfordon och mobilitetstjänster.

   Liknande jobb

   Fler från samma arbetsgivare