Hoppa till innehåll
Green Deer AB logotyp

Rådgivare, Precisionsodling

Vill du vidare arbeta i en varierad miljö där du får stor frihet i hur du disponerar din tid, ingå i ett starkt team med många olika färdigheter, jobba med teknik i framkant, vara med och aktivt påverka jordbrukens miljöpåverkan? Varmt välkommen i så fall med din ansökan! Vi söker nu någon till vårt Integrated Solutions Team, som är länken mellan kund, säljavdelning och verkstad.
ROLLEN
I dagsläget sysslar vårt team bland annat med att hitta smarta lösningar ut till lantbrukare och entreprenörer, som gör att de kan spara pengar eller öka avkastningen från sina gårdar. Ibland kan det handla om att sälja och installera GPS- eller informationssystem från John Deere. Andra gånger kan det handla om att vara livlina på telefon eller genom uppkopplad support, och vid vissa tillfällen kan det ske genom att utbilda kunderna och vår säljavdelning i hur de använder teknologin på bästa sätt.
Det vi märker när vi tittar framåt är att vi behöver bredda kompetensen i företaget något, så att den även innefattar växtrådgivning. Våra kunder har mycket information om sina fält, genererad av våra system, men använder den inte till sin fulla potential. Det är här du som agronom, växtrådgivare eller kanske lantmästare kommer in. Kanske har du idéer, kunskap och driv som gör att vi kan stärka och utveckla vår samling tjänster?

KRAV
    • Relevant högskoleutbildning, eller arbetslivserfarenhet motsvarande
    • Lantbruksbakgrund är mycket meriterande
    • B-körkort
    • Goda kunskaper i svenska och engelska
    • Gedigen datorvana
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet för den här tjänsten. Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till jobb@greendeer.se! Märk din ansökan med: Rådgivare, Precisionsodling.
Har du frågor angående tjänsten eller din ansökan, vänligen kontakta Group Integrated Solutions Manager Fredrik Strömner, fredrik.stromner@greendeer.se, 0706–808200.

Sista antagningsdag är 2023-05-31 där urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Jobbet är en heltidstjänst som utgår från Nyköping, men resor i jobbet är vanligt förekommande.
Lön: månadslön enligt överenskommelse. I övrigt erbjuder vi generösa friskvårdsbidrag!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Green Deer är Sveriges största John Deere-återförsäljare och ägs av Green Deer Holding. I årsskiftet 2021/2022 blev de tre bolagen Bil & Traktorservice, Svenssons Motor och Agro Maskiner Gotland ett gemensamt bolag och arbetar nu tillsammans under samma namn. Green Deer Holding är också majoritetsägare i Värmdal & Traktorservice AB samt Gunnars Maskiner AB. Tillsammans är vi cirka 300 anställda och erbjuder våra tjänster från 20-talet försäljnings- och serviceanläggningar i mellersta och södra Sverige.
Vårt Integrated Solutions Team består i dagsläget av sju personer med varierande kunskaper och bakgrunder, som sitter utspridda runtom i Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare