Reservdelsman/Kvinna

Reservdelsman/Kvinna

VW Bromma söker en ny kollega till vår reservdelsavdelning. Trivs du i en roll där du är spindeln i nätet och där du arbetar efter att leverera en hög kvalité och servicenivå på dina utförda arbetsuppgifter? Har du en förmåga att skapa goda och långsiktiga relationer med såväl kollegor som kunder? Då kan denna tjänst vara något för dig.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Dina arbetsuppgifter

Som reservdelsman kommer du att vara spindeln i nätet och du har ett flertal kontakter internt mot våra mekaniker. Här blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att leverera reservdelar till mekanikerna samt även att ta upp beställningar från dessa. Du kommer också att hantera interna och externa beställningar av reservdelar samt beställa delar från bland annat vår generalagent Volkswagen Group Sverige. Arbetet har ett högt tempo och kräver god planeringsförmåga samt en hög servicegrad.

Din erfarenhet

Kravet för denna tjänst är att du har minst två års arbetserfarenhet inom ett serviceyrke där kunder och leverans har varit i fokus. Med denna erfarenhet har du god insikt i värdet av att arbeta kvalitetsmedvetet, både vad gäller i relationer med kunder och kollegor, samt vad gäller slutförda arbetsuppgifter.

Har du erfarenhet från systemen Automaster, CABAS, ETKA och/eller SAP är det meriterande, dock inget krav. Det viktiga för oss är att hitta dig som har ett driv, engagemang och en nyfikenhet där du vill utveckla dig själv i din roll men också tillsammans med avdelningen och anläggningen i Bromma. Du kommunicerar flytande på svenska i tal och skrift och hanterar engelska utan större problem. Du har god erfarenhet av att arbeta i system.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som förstår vikten av att uppträda serviceinriktat och professionellt samt som säkerställer kvalité i sitt arbete. Då du kommer att ha flera kontaktytor på anläggningen behöver du ha god samarbets- och kommunikationsförmåga samt förmåga att hantera olika typer av människor. Eftersom tjänsten kräver en del ansvar måste du självständigt kunna organisera och planera det dagliga arbetet samt ha förmåga att hantera perioder med ett högt arbetstempo. Du är inte rädd för att ta i och har en förmåga att se vad som behöver göras.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 24 februari 2023.

Rekryterande chef: Magnus Tebelius

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström 08-503 334 25

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.vwstockholm.se
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (24 dagar kvar)