Hoppa till innehåll
Cyclife Sweden logotyp

Kundprojektledare

Publiceringsdatum
27 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Elida Rhodin
Email
Telefon
Ansök nu
Vill du arbeta i en unik bransch med långsiktigt fokus på klimat och framtidens energilösningar? Är du en noggrann, strukturerad och flexibel Projektledare som brinner för att driva komplexa projekt? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Vad erbjuder vi?
 • Unik bransch
 • Stort miljöperspektiv
 • 30 semesterdagar samt arbetstidförkorting
 • Flexibla arbetstider/ Hybrid
 • 5000kr i friskvård
 • Stora utvecklingsmöjligheter inom ett internationellt bolag.
"Cyclife Sweden AB är ett bolag inom EDF-koncernen (Electricitet De France), en av världens största arbetsgivare och en tung aktör inom energisektorn. Cyclife är i en stor tillväxtfas och bedriver kärnteknisk verksamhet vid Studsviksområdet utanför Nyköping och är dag ett bolag med drygt 160 anställda. Företaget har världsunik specialistkompetens rörande avveckling av radiologiska anläggningar och hjälper sina kunder att minimera miljöpåverkan från deras radiologiska verksamhet. Den svenska anläggningen är belägen i skärgården utanför Nyköping. Cyclifes ambition är säkerhet kombinerat med långsiktigt ansvar för människor och miljö samt att skona våra naturresurser genom en hög grad av återvinning."

Detta är en rekrytering med start omgående eller enligt överenskommelse. Då Cyclife är en säkerhetsklassad verksamhet genomförs säkerhetsprövningar som standard i alla processer.

Vem söker vi?
 • Relevant eftergymnasial utbildning
 • Minst tre års erfarenhet som projektledare av komplexa projekt
 • Arbetslivserfarenhet inom industri/ processtyrd verksamhet
 • Hög teknisk förståelse samt god dator- och systemvana
 • Tal och skrift obehindrat i svenska och engelska
 • Meriterande med arbetslivserfarenhet inom energisektorn eller annan högriskbransch.
Som person är du nyfiken, kundorienterad och organiserad. Det är självklart för dig att ta ett högt ansvar i ditt arbete och att alltid sträva efter goda relationer samt god kommunikation. Du har god avtalsförståelse och har tidigare arbetat aktivt med riskbedömning samt är van att arbeta efter kostnadskalkyler. Du drivs av att utveckla, förbättra processer och vågar driva igenom förändring. Det är en stor fördel om du tidigare arbetat i internationella miljöer.

Vad innebär rollen?

I rollen som Kundprojektledare hos Cyclife så kommer du att driva flertalet projekt gällande processer för att hantera radioaktivt-kontaminerat metalliskt avfall från Cyclifes interna kunder i England.
 • Ansvarig för hela processen, kommunikation med berörda medarbetare samt externa och interna kontakter
 • Ansvar över tidplan och budget, som integrerar säkerhets-, miljö-, arbetsmiljö - och kvalitetskrav
 • Mycket goda kunskaper i MS Office, helst även MS Project.
Du kommer att arbeta med flertalet projekt samtidigt och i rollen samarbetar du med driftsorganisation, produktion samt kollegor i teamet. Till din hjälp har du tekniska specialister och stöd av organisationen.
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult.

2Complete

Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.
Cyclife Sweden logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Fler jobb från samma arbetsgivare

Södertälje
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Lidingö
Fordon
Företagslogga
Göteborgs stad
Administration
Företagslogga