Hoppa till innehåll
Cyclife Sweden AB logotyp

Kundprojektledare Japan | Cyclife | Nyköping

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Som Kundprojektledare hos Cyclife får du chansen att leda och forma projekt inom den växande japanska marknaden. Är du redo att ta steget och bli en nyckelspelare i Cyclife:s dynamiska arbetsmiljö? Ansök nu och låt oss tillsammans skapa framgångsrika resultat!

Om tjänsten

I rollen som Kundprojektledare hos Cyclife kommer du att driva kundprojekt inom givna ramar beträffande specifikation, säkerhets-, miljö-, arbetsmiljö-, strålsäkerhets- och kvalitetskrav samt resurstilldelning, tidplan och budget. Du medverkar i offertarbetet och säkerställer förutsättningarna för ett effektivt arbete. Som kundprojektledare leder du projektmöten med kund och rapporterar till styrgrupp. Du driver projektteamet och är ansvarig för att medarbetare i kundprojektet får löpande information och anvisningar för att kunna lösa sina arbetsuppgifter. Du dokumenterar löpande samt analyserar och åtgärdar förändringar eller tilläggsjobb.

I denna tjänst är du fokuserad på japanska marknaden vilket gör att krav ställs på samordning med vårt systerbolag i Japan. Projekten för Japan innehåller både konsulttjänster och ÅG-behandling. Vi har också upprepade besök på site både av japanska partners och myndigheter vilket gör att stora krav ställs på koordination av aktiviteter.

Om dig
  • Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör inom relevant område och har minst tre års erfarenhet av projektledning.
  • Vi ser det som meriterande om du har utbildning inom projektledning samt erfarenhet från branschen.
  • Du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift, samt har en god teknisk kunskap.
Har du tidigare jobbat mot Asien och främst Japan så är detta meriterande då projektledningen till viss del måste kulturanpassas.

Som person är du ansvarstagande, öppen och driven. Du vågar ställa frågor för att utveckla arbetssätt och vill hela tiden komma framåt. Du är duktig på att bygga relationer till ditt team och kunder på ett förtroendeingivande sätt. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga kompetenser som planering, kundfokus, resultatorientering, samarbete, relationsbyggande och problemlösning.

Om Cyclife

Cyclife Sweden AB är ett bolag inom EDF-koncernen (Electricitet De France), en av världens största arbetsgivare och en tung aktör inom energisektorn. Cyclife är i en stor tillväxtfas och bedriver kärnteknisk verksamhet vid Studsviksområdet utanför Nyköping och är dag ett bolag med drygt 170 anställda. Företaget har världsunik specialistkompetens rörande avveckling av radiologiska anläggningar och hjälper sina kunder att minimera miljöpåverkan från deras radiologiska verksamhet. Den svenska anläggningen är belägen i skärgården utanför Nyköping. Cyclifes ambition är säkerhet kombinerat med långsiktigt ansvar för människor och miljö samt att skona våra naturresurser genom en hög grad av återvinning.

Cyclife erbjuder följande:
  • Maximerat friskvårdsbidrag på 5000 kr
  • Sex arbetsfria dagar utöver de röda dagarna
  • Arbetstidsförkortning 24 timmar per år
  • Fri tillgång till lokalt gym
  • Subventionerat pris på lunchkuponger på lokal restaurang
  • Förskottssemester
  • Laddstolpar för laddning av elbil eller laddhybrid
Övrigt

Placeringsort: Studsvik, utanför Nyköping.
Anställningsform: Direktrekrytering. Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning.

Denna rekryteringsprocess innehåller bakgrundskontroll som sammanställer tidigare offentligt brottsregister. Bakgrundskontrollen består av offentlig information som hanteras konfidentiellt. Även säkerhetsintervju där ekonomisk stabilitet är ett krav. Detta är obligatoriskt för alla rekryteringsprocesser hos Cyclife Sweden AB.

Ansök idag!

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan. Vänligen kontakta rekryterare Emelie Horn via e-port: emelie.horn@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Cyclife Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.