Hoppa till innehåll
Coop logotyp

Säljchef Kundflöde – Stora Coop Nyköping

Ansök nu

Inspireras du som oss av matglädje, försäljning och hållbarhet?

Nu söker Stora Coop Nyköping dig med erfarenhet av att leda och utveckla team i en snabbrörlig och resultatorienterad miljö. Du brinner för att skapa starka team som levererar resultat och ett kundmöte i världsklass! Är du redo?

Vi erbjuder dig:

Som Säljchef Kundflöde kommer du ansvara för butikens alla områden inom det personliga kundmötet. Du kommer också som en del av butikens ledningsgrupp ha ett övergripande ansvar för butikens alla delar och resultat; med kundnöjdhet, försäljning och ständig förbättring i fokus.

I ditt arbete ingår att:

  • Skapa den bästa kundupplevelsen i butiken med matglädje och inspiration
  • Utifrån ett affärsmannaskap leverera resultat utifrån butikens mål och nyckeltal inom ditt ansvarsområde
  • Initiera, leda och driva olika initiativ för att förbättra lönsamhet och resultat genom det personliga kundmötet
  • Genom ett coachande och kunddrivet ledarskap skapa förutsättningar för dina medarbetare att prestera och lyckas i sin roll
  • Arbeta aktivt med hållbara val i butik

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 40 timmar per vecka. Provanställning tillämpas.

Vem söker vi:

För oss på Coop är det viktigt att ständigt lära oss av varandra för det är genom utveckling vi skapar resultat! Till oss på Coop tar du med dig:

  • Erfarenhet från ledande befattning inom detaljhandel och/eller hotell- och restaurangbranschen
  • Dokumenterad erfarenhet av att leda och utveckla team samt förbättringsarbete
  • Arbeta genom dina medarbetare för att nå uppsatta mål

Det är meriterande om du har en högskoleutbildning eller utbildning inom coaching/ledarskap. Även utbildning eller kunskap och erfarenhet från försäljning och service är meriterande. Flerspråkighet och intresse/erfarenhet av olika kulturer är också meriterande.

Som person behöver du tycka om att bygga förtroende i ett team och drivas av att motivera och inspirera medarbetare till att nå uppsatta mål.

Genom dina personliga egenskaper och erfarenheter är du med och bidrar till en arbetsplats där vi tar hand om varandra, våra kunder och vårt samhälle. Välkommen till Coop!

Kontaktpersoner

Sebastian Frostö

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 okt. 2023 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror - något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare