Hoppa till innehåll
Caverion Sverige AB logotyp

Projektledare El, Caverion - Nyköping

Ansök nu
Motiveras du av att leda spännande projekt inom el där du blir en viktig nyckelspelare i projektteamet i Nyköping?
Caverion söker nu en Projektledare El som självständigt kommer driva projekt och kunddialoger i Nyköpingsregionen. Verksamheten inom Projekt arbetar främst med installationer inom ombyggnads och nyproduktion. Kunderna finns bland fastighetsägare, industri och offentliga beställare.

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Vår styrka ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. För oss är det viktigt att alltid ligga i framkant och att vara med och driva utvecklingen i branschen. Hos oss får du möjlighet att uppdatera din tekniska kompetens eller dina ledaregenskaper. Vi är ett företag i utveckling och vi tror på samarbete, innovation, ansvar och professionalitet. Allt vi gör präglas av hög teknisk kompetens, professionell ledning och ett ständigt närvarande livscykelperspektiv.

Dina arbetsuppgifter
Som Projektledare El är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för hela projektgenomförandet. I rollen driver du kunddialogen, arbetar med affärsutveckling och ansvarar för ekonomi, tidsplan och uppföljning av projekten.

I dina arbetsuppgifter ingår bla:
 • Driva projekt från specifikation till införande och drifttagning
 • Arbetsleda montörer och resurssätta projekten, beroende på omfattning och komplexitet
 • Kalkylering
 • Ansvara för ekonomi och tidsplan
 • Ansvarig kontaktperson mot kunden i avrapportering och uppföljning
 • Vidareutveckla kundrelationer och arbeta med försäljning mot både befintliga och nya kunder
Din bakgrund

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du tidigare har arbetat som projektledare inom el. Kanske har du tidigare arbetat som elektriker eller el-konstruktör för att sedan i ett par år har arbetat med att leda projekt.
 • Du är högskole-eller YH(KY) utbildad inom el, alternativt har motsvarande yrkeserfarenhet.
 • Entreprenadjuridik behärskar du väl.
 • Har du erfarenhet av teknisk försäljning ses det som meriterande.
 • Vi ser att du har god datorvana.
 • Kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt.
 • B-körkort är ett krav.
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. I den här rollen är det viktigt att du är utåtriktad och nätverkande till din natur. Vidare är du tydlig och konkret, har en förmåga att entusiasmera människor och är duktig på att bygga relationer såväl internt som externt. Vi ser också att du har god förmåga att planera, organisera och genomföra ditt arbete och kan se saker ur ett helhetsperspektiv.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 11 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 71 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Davidsson tel. 070-202 67 29 mail,marcus.davidsson@caverion.comalt. ServicechefAlbin Gustafssontel.072-176 24 52 albin.gustafsson@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex. från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Din ansökan vill vi ha senast den 1 Oktober2023!
OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare