Revisorassistent

Revisorassistent

Är du en lagspelare som trivs med analytiskt arbete och att få jobba nära kund? Vill du arbeta på ett familjärt företag där det finns plats att växa? Hos Rådek i Nyköping får du jobba tillsammans med kvalificerade kollegor som stöttar varandra.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Rådek.

Om företaget

Rådek erbjuder tjänster och kunskap inom revision, redovisning, rådgivning, skatt och lön. De har specialistkompetens inom flera områden, men jobbar med ägarledda företag inom det flesta branscher utöver det. Efter många års erfarenhet sen företaget startades 1986 har Rådek lätt att sätta sig in i de flesta frågeställningar som uppkommer i ett företag. Rådek är medlemmar i Baker Tilly Sverige AB och kan därigenom erbjuda specialistkompetens inom ex. skatt, moms och juridik.
Idag jobbar ett 100-tal personer inom Rådek och har kontor i Eskilstuna, Flen, Katrineholm, Nyköping och Strängnäs. Denna tjänst är placerad på kontoret i Nyköping.

Arbetsuppgifter

I rollen som revisorsassistent kommer du att i huvudsak revidera bokslut och revisionsgranska tillsammans med ditt team. Då arbetet innebär många möten med olika människor sätts stort värde på social kompetens samt flexibilitet då varje kund är unik. Här får du chansen att vara delaktig i hela revisionsprocessen och arbeta nära kund med mycket kundkontakt. Du stöttar dina revisorer i deras arbete och arbetar med flera kunder parallellt vilket ger dig möjlighet att få inblick i olika branscher.
Rollen som revisorassistent innebär mycket ansvar där du har stora möjligheter att växa inom din roll. Vid start får du en gedigen genomgång om företaget och dess arbetsmetodik, dina arbetsuppgifter samt en introduktion in i Baker Tilly Sverige.
* Granskning av bokföring, bokslut och årsredovisning
* Analyserar och kontrollerar kundernas verksamhet
* Kundkontakt
* Eget ansvar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Civilekonomi med inriktning revision och redovisning
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* Arbetslivserfarenhet inom liknande arbete är meriterande
* B-körkort är meriterande
* Goda kunskaper i Excel är meriterande

Vi söker dig som trivs i en roll med mycket eget ansvar där du självständigt kan driva ditt arbete framåt. Samtidigt är du en lagspelare som samarbetar med ditt team för att uppnå bästa möjliga service ut mot kund. Vidare är du en kommunikativ person som lätt kan ta kontakt med nya människor och skapa kontakter runt omkring dig. Du jobbar strukturerat och noggrant men kan också vara flexibel ut mot kund och deras olika verksamheter.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Nyköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 13 maj 2023 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.