Hoppa till innehåll
Askling Bil logotyp

Skadetekniker till Toyota i Nyköping

Publiceringsdatum
16 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en duktig skadetekniker som tillsammans med ett fantastiskt "kompisgäng" vill bidra till att vara Nyköpings bästa billeverantör? Då har du kommit rätt!

I framtiden planerar vi för en helt ny anläggning men till dess har vi investerat i ombyggnation av skadeverkstaden med större plats och ny utrustning. Som skadetekniker hos oss får du därför goda förutsättningar hos oss att utföra ett bra jobb. Nyfiken på att veta mer? Läs mer nedan!

Vilka är vi?

Askling Bil är familjeföretaget som värnar om sina medarbetare likväl som sina kunder. Vi har en hög trivsel bland medarbetarna vilket gör att många väljer att stanna och utvecklas vidare tillsammans med företaget. Askling Bil har växt stadigt sedan starten 1988 både i omsättning och i antal anställda, med goda och stabila resultat. Även om vi har blivit fler sedan vi startade har vi lyckats bibehålla den familjära känslan i bolaget då varje enskild person syns och är viktig för helheten.

Askling Bil är auktoriserad återförsäljare av Toyota och Lexus och finns numera på fem orter. Utöver Nyköping finns vi också i Linköping, Norrköping, Motala och Mjölby och erbjuder försäljning, verkstad, reservdelar och tillbehör. Vi är idag ca 100 anställda inom organisationen med huvudkontor i Linköping.

Vad innebär tjänsten hos oss?

Vi satsar inom vår skadeverkstad i Nyköping och utökar teamet med ytterligare en skadetekniker. Du kommer in i ett mindre team som tillsammans med dig vill uppnå goda resultat och nöjda kunder.

Som skadetekniker på Askling Bil jobbar du med skadereparationer av våra Toyota- och Lexusbilar på ett kvalitativt sätt i syfte att skapa nöjda kunder. Arbetsuppgifter som du kan komma att utföra är:
  • Reparation av krockskadade bilar
  • Byte och riktning av karossdetaljer
  • Demontering och montering av karosseridelar
  • Svets- och limarbeten i plåt, plast och glas.
Läs mer om hur det är att arbeta inom vår skadeverkstad här!

Hos oss i Nyköping har vi en härlig familjär kultur där man får hugga i där det behövs, utan att lägga prestige i uppgiften som ska utföras.

Vem söker vi?

Vi lägger stor vikt vid dig som person och tycker det är viktigt att vi trivs tillsammans i vår familjära kultur. Som person tror vi att;
  • Du har ödmjuk inställning som skapar positiv energi till din omgivning.
  • Du har god förmåga att arbeta självständigt.
  • Du vill skapa goda resultat tillsammans med dina kollegor för att uppnå nöjda kunder.
  • Du tycker om att arbeta målinriktad och kan arbeta uthålligt och strukturerat gentemot högt uppsatta mål.
  • Du är även trygg i dig själv och har en god självkännedom.
Vi ser gärna att du är en erfaren skadetekniker och självständigt kan utföra alla förekommande skadereparationer. Du kan även ha yrkeserfarenhet från andra branscher och roller som kan komma till nytta för arbete inom skadereparationer, men oavsett är vi mer nyfiken på dig så länge du har vilja, intresse och teknisk kunskap. I rollen behöver du kunna uttrycka dig väl i svenska såväl tal som skrift och inneha B-körkort.

Ansökan

Känner du att denna beskrivning passar in på dig? Ansök redan idag då vi arbetar löpande med urvalet. Sista ansökningsdag är 2023-12-13.

Vid frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att höra av dig till Lovisa Holgersson, HR på Askling Bil på lovisa.holgersson@asklingbil.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Askling Bil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu