Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Cargotec i Oxelösund söker en Servicekoordinator till sommaren!

Ansök nu

Om tjänsten
Som Servicekoordinator kommer du att vara spindeln i nätet och ha en central roll i verksamheten. Du kommer att ansvara för att bevaka felanmälan och planera samt fördela jobb till serviceteknikerna i verkstaden. Dessutom kommer du att vara ansvarig för att ta fram faktureringsunderlag.

Verksamheten är belägen i en verkstadsmiljö, vilket innebär att du kommer att utföra kontorsarbete i en dynamisk och ständigt föränderlig miljö. Här sker det händelser varje dag och vecka som man inte alltid kan förutse. Att kunna hantera den ständiga aktiviteten och samtidigt hålla ordning och reda är av central betydelse i denna roll.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta

- Planera och fördela arbetet för serviceteknikerna i verkstaden
- Bevaka felanmälan och säkerställa att serviceteknikerna får rätt information
- Hantera faktureringsunderlag
- Allmän administration i en industriell miljö

Tjänsten är ett konsultuppdrag på cirka 2 månader under juni-augusti. Tillträde omgående. Arbetstiderna är 7-16 måndag-fredag.

Om företaget
Cargotec Sweden AB är en serviceverkstad som tillverkar och säljer entreprenadmaskiner och truckar av olika slag. de levererar dessa produkter till kunder som kan söka service för sina maskiner. På vissa platser har verksamheten även större kontrakt där de ansvarar för löpande service och underhåll av flera maskiner.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av adminstration och koordinering av arbetsuppgifter. Du trivs i en industriell miljö och känner dig specifikt bekväm med att arbeta i verkstadsmiljö. Du är inte rädd för att ta ansvar och kan hantera högt tempo och deadlines. Din analytiska förmåga gör att du även kan hantera stora mängder data och göra välgrundade beslut. Vidare är du en serviceinriktad person som alltid strävar efter att upprätthålla ordning och reda i arbetsmiljön. Med din kommunikationsförmåga kan du dessutom samarbeta smidigt med olika yrkesroller på arbetsplatsen och säkerställa en effektiv samverkan.

Viktigt för tjänsten
- Gymnasial kompetens
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter (ex administrativ koordinator)
- God kommunikationsförmåga
- Goda kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande
- Kunskap om entreprenadmaskiner och truckar är meriterande

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Sofia Gillberg via Adecco 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Servicekoordinator, Administratör, Verkstad, Industri, Oxelösund, Nyköping, Cargotec, Adecco.

Mer info
Område
Yrkesroll
Sista ansökningsdag
10 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare