Hoppa till innehåll
A-Staffing logotyp

Elektriker sökes till teknisk avdelning på Skavsta flygplats!

Ansök nu
Om Kunden
Stockholm Skavsta flygplats (SSF) ligger i Nyköping, 100 km sydväst om Stockholm. Vi har flera internationella direktflyg till destinationer i Europa. Flygplatsen har stora möjligheter till utveckling med ett strategisk geografiskt läge och roll i flygsverige. Regeringen planerar också att snabbtågsjärnvägen Ostlänken ska byggas med en station på Skavsta. I Skavstas upptagningsområde bor ca 2,3 miljoner människor och vi har ett miljötillstånd som tillåter 6 miljoner passagerare per år. Arlandastad Group är majoritetsägare av flygplatsen och planerar tillsammans med minoritetsägaren Nyköpings kommun att utveckla marken och fastigheten på området vid och omkring Skavsta.

Om Jobbet
Är du en driven och strukturerad person med erfarenhet inom el, elektronik och teknik och vill arbeta i utvecklande miljö så kan detta vara din nästa utmaning! Arbetsuppgifterna som elektriker på Skavsta är varierande och mångfacetterade och passar dig med bred erfarenhet som elektriker och som har ett stort tekniskt intresse.

Positionen är stationär på flygplatsen och arbetstiderna är vardagar kl. 07:00-16:00. Flygplatsen är i drift över hela dygnet och efter introduktion, upplärning och utbildning kommer därför beredskap att ingå. Du kommer att tillhöra den tekniska avdelningen som totalt består av ca 10 medarbetare. Avdelningen ansvarar för tekniskt underhåll, robusthet och tillgänglighet av flygplatsens tekniska system och fastigheter för att upprätthålla en effektiv flygplatsdrift med hög flygsäkerhet.


Arbetsbeskrivning
Som elektriker kommer du att arbeta både administrativt och operativt med förebyggande och avhjälpande underhåll på flygplatsens tekniska system och fastigheter. Du kommer att arbeta nära din närmaste chef och ditt team. Du ansvarar för att arbetet utförs enligt de regler och lagar som är tillämpliga och fastställda för verksamheten.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

- Planering och uppföljning av underhåll
- Reparationer och underhåll
- Förbättringsarbete
- Projektledning av mindre Projekt

Huvudsakliga arbetsområden:

- CNS Communication, Navigation & Surveillance
- Fastigheter
- Banbelysning
- Andra system, till exempel bagageband
- Starkström/svagström/nätverk/säkerhetssystemUtbildning och Intyg
- ECY Certifikat och minst 3 till 4 år i yrket som elektriker
- Datorvana med god kunskap av Office
- Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
- B-körkort

Meriterande
- ATSEP utbildning


Erfarenhet
Vi söker dig med bred erfarenhet från arbete som elektriker Det är önskvärt att du har erfarenhet av att jobba med automation, kommunikations- och säkerhetssystem.

Meriterande kunskaper och erfarenheter
- Kunskap om CNS
- Erfarenhet som Supervisor eller projektledning
- AL Behörighet
- PLC kunskap (automation)Personliga kvalifikationer
Självgående
Du behöver vara självgående och en person som får saker att hända, du tar tag i arbetsuppgifter med en positiv inställning och med trygghet i din erfarenhet.

Kommunikativ
Vi söker dig som är Du är utåtriktad och trivs med att arbeta i team samtidigt som du stärker dessa samarbeten genom din kommunikativa förmåga.

Strukturerad
God struktur är en förutsättning för att nå framgång i rollen

Flexibel
Du kan snabbt skifta fokus och är öppen för förändringar


Ansökan
A-Staffing sköter rekryteringen på uppdrag av Stockholm Skavsta Flygplats och du söker via länk till annonsen. Vi kan på grund av regler kring GDPR inte ta emot ansökningar som inkommer via mejl.

Säkerhetsprövning via Transportstyrelsen samt bakgrundskontroll kommer att utföras.

Behovet är omgående, intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan annonseringstiden löper ut. Varmt välkommen in med din ansökan!Uppdragslängd
Behovet är omgående, tillsvidare och startar med en provanställning direkt hos Stockholm Skavsta Flygplats

Om oss
A-Staffing är medlemmar i Installatörsföretagen (IN), Byggföretagen samt Almega Kompetensföretagen. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001. A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige. A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 juni 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare