Tekniker – Vattenfall Services, Södermanland

Tekniker – Vattenfall Services, Södermanland

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet, säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi och elkraftsområdet? Med fokus på säkerhet och utveckling av medarbetare erbjuder vi marknadens fördelaktigaste lösningar för service och underhåll av elanläggningar som gör våra kunders investeringar lönsamma.

Vattenfall Services söker Tekniker inom Nordöstra Götaland
Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete med tekniskt innehåll inom verksamhetsområdena kundinitierade projekt samt drift, underhålls- och projektverksamheten. Vi verkar inom spänningsintervallet 0,4-24 kV och arbetet kommer främst bestå av utomhusarbete. Exempel på arbetsuppgifter:
  • Felsökning/felavhjälpning på luftlinje- och kabelnät
  • Montage av nätstationer och kabelskåp
  • Montage och driftsättning av produktionsmätare för solcellsanläggningar
  • Förläggning av kablage
  • Driftsättning av nyanslutningar
  • Skarvning samt avslut på kablage
  • Samarbete med våra underentreprenörer
Arbetet innebär både analys och praktiskt arbete för att säkerställa en trygg elleverans. Det kan vara ensamarbete, arbete tillsammans med en kollega och/eller med någon av våra underentreprenörer. Samarbete, bra kommunikation och att arbeta säkert samt noggrant i alla moment är ytterst viktigt i den här rollen. Dagsresor inom Södermanland kommer ingå och eventuellt beredskap.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är ambitiös och driven samt att du kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du har el-teknisk utbildning på gymnasienivå alternativt arbetserfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig, eftergymnasial utbildning inom eldistribution kan vara meriterande.

Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av att arbeta som distributionselektriker eller linjemontör inom ledningsunderhåll för eldistribution 0,4-24 kV. Vi ser gärna att du har branschspecifika utbildningar så som ESA, Säkerhet på väg, Heta arbeten samt Hjärt- och lungräddning.

Som kollega bidrar du med bra samarbete, engagemang och serviceanda. Du tar ansvar när det gäller kvalité och resultat och att arbeta säkert i alla moment är en självklarhet för dig. Du har bra IT-vana samt goda kunskaper i svenska och gärna också engelska. Arbetet kräver B-körkort.

Mer information
Placering kommer antingen vara på etableringen i Nyköping eller hemstationering på valfri ort inom Södermanland. Vi kommer tillämpa löpande urval, det innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök via vår annons på vattenfall.se/jobb senast den 28 februari 2021.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chefer Anna-Lena Öiås (nyanslutningar) 073-828 02 67, eller Fredrik Österman (drift, UH, projekt) 070-367 32 44. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Malin Malmsten, 073-597 73 71.

Fackliga representanter
Fackliga representanter för denna tjänsten är Sven Johannesson Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 28 februari 2021!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!
LinkedIn: Vattenfall Services Nordic AB
Instagram: vattenfallservices
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)