Drifttekniker

Drifttekniker

Drifttekniker, Skiftgående – Generation Nyköping, BU Heat Sweden
Vill du vara med och bidra till att våra fjärrvärmekunder i Nyköping har det varmt och gott 365 dagar om året. Nu söker vi en skiftgående Drifttekniker till vår verksamhet i Nyköping. Placeringsort Nyköping!

Dina arbetsuppgifter som Drifttekniker
Som skiftgående drifttekniker kommer du att ingå i 1 av 5 st skiftlag med 3 personer i varje lag. Tillsammans med dina kollegor ser du till våra produktionsanläggningar körs och övervakas på ett säkert, effektivt och miljömässigt sätt. Utöver drift & övervakning ingår att utföra egenkontroll, operatörsunderhåll och fortlöpande tillsyn enligt fastlagda planer.

Som Drifttekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:
  • Drift & Övervakning inkl rondering, avställning/återställning av anläggning
  • Produktionsplanering – kort på sikt
  • Processoptimering och anläggningseffektivitet
  • Operatörsunderhåll, Egenkontroll & fortlöpande tillsyn

Som Drifttekniker behöver du följande kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området, exempelvis KY/YH-eller högskoleingenjör med erfarenhet från värme- och kraftproducerande industri. Erfarenhet från att köra likvärda anläggningar från kontrollrum är meriterande.

Som person drivs du av ett resultat- och målinriktat arbetssätt och har styrkan att hantera krävande situationer och tar ditt fulla ansvar. För rollen är det viktigt att du är kommunikativ och värdesätter samarbete tillsammans med ett högt säkerhetstänk. Ditt arbetssätt är strukturerat, din kommunikation är tydlig och med en förmåga att lösa problem. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Körkort B erfordras.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Karin Von Kronhelm +46 155293284 för frågor om rekryterings processen kontakta rekryterare Shala Jamshid, Shala.Jamshid@vattenfall.com Fackliga representanter är Kalle Almqvist, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Christian Magnusson, SEKO och Patrik Nenzén, Unionen. Du når dem alla via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 28 April 2019. Vi tar inte emot ansökningar efter sista ansökningsdatum eller ansökningar som kommer in via email. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad därför kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen

Vår organisation
Enheten Generation Nyköping omfattas av ca 26 personer placerade i Nyköping. Enhetens ansvar är att producera fjärrvärme, el och kyla med leverans ut till fjärrvärmenät och elnät från våra produktionsanläggningar i Nyköping och Skavsta. Produktionsanläggningarna består av:
Idbäcksverket – 1*BFB60MWv/30MWe, 2*CFB2*30MWv
PC Brandkärr (3*OP3*12MWv)
PC Lassarettet (2*OP2*12MWv)
Skavsta (2*PP2,5MWv), (2*OP2,5MWv)
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (9 dagar kvar)