Projektledare till Vattenfall Services Nordic AB

Projektledare till Vattenfall Services Nordic AB

Trivs du i en dynamisk miljö där du har en koordinerade roll? Har du elbakgrund och vill ta nästa steg i karriären? Då ska du söka tjänsten som Projektledare hos Vattenfall Services Nordic AB. Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Projektledare kommer du att ha det övergripande ansvaret för olika projekt. Till detta hör att ansvara för teknikerna ute på projekten, den övergripande ekonomin samt se till att projekten flyter på i rätt riktning. Du är med i processens alla delar det vill säga från förberedelser via genomförande till fakturering. Du samordnar med olika kontaktytor, exempelvis ordnar du med tillstånd med myndigheter, har tät kontakt med beredare samt med underleverantörer. Projekten innefattar allt från linjebyggen exempelvis ledningar mellan kraftstolpar till att gräva ner kablar. Som projektledare arbetar du både inne på kontoret och är ute på fältet. Du deltar i planeringsmöten där du tilldelas projekt och projektbeskrivning. Projekten varierar i storlek, men en riktlinje är att du ansvarar för tre till sex projekt åt gången med två till tio tekniker under dig.

Din profil

Skallkrav:
  • Utbildning inom el Alternativt 1-2 års erfarenhet av arbete som elektriker eller tekniker
  • B-körkort
  • Ekonomiskt sinne
Meriterande krav:
  • Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom elkraft
  • Läst projektledning
  • Bas P
Personliga egenskaper:

För att passa in i rollen som Projektledare hos Vattenfall Services Nordic AB ser vi att du som person som trivs i en ansvarsfull roll och att du förstår vikten av att vara strukturerad exempelvis att du dokumenterar rätt. Du är dessutom flexibel i den bemärkelsen att du är mobil och kan byta fokus till där det är högst prioritet. Du är prestigelös och kan ta in idéer både uppifrån och från tekniker och förvalta dessa. Eftersom du har många olika kontaktytor i rollen krävs det också att du är social, har ett affärstänk och kan anpassa ditt sätt utifrån vem du möter.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Tillsvidare med 6 mån provanställning
Arbetstider: 7-16
Placering: Nyköping

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Ida Öster
Telefon 0722-314173
Område Nyköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 22 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vattenfall Services Nordic AB levererar underhållstjänster till nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag i hela Sverige. De underhåller och bygger elanläggningar och elnät samt utför drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion samt genomför underhållsarbete åt industrikunder.

Till region Nordöstra Götaland som denna rollen kommer gå under arbetar idag 37 stycken medarbetare.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.