Trifilon AB - SÄLJARE

Trifilon AB - SÄLJARE

Vill du arbeta med en produkt som tar hänsyn till miljön och de höga kraven från industrin?

Vill du bli en nyckelperson i vår spännande framtidssatsning?

Brinner du för försäljning och kundmöten?Vi söker dig som vill utvecklas med organisationen
och som tror på en miljösmart framtid.

Trifilon är ett startupföretag som står för nytänkande inom plastindustrin med stark miljöprofil. Vi utvecklar, producerar och säljer lätta, hållbara och återvinningsbara plastmaterial till bla konsumentartiklar, industrikomponenter och även till fordon -och möbelindustrin. Produktion och utveckling finns i vår produktionsanläggning i Nyköping.

Nyligen nominerade Världsnaturfonden Trifilon till ett av tolv nordiska företag för priset Climate Solver 2018. Alla nominerade företag har skapat hållbara miljövänliga innovationer.

Trifilon söker en Säljare för region Småland. Du blir en nyckelperson i vår fortsatta satsning för att förändra plastindustrin. Rollen innebär stor frihet där du bidrar till att bygga en helt ny marknad och skapa nya affärer. På några års sikt spås detta område utgöra en betydande del av företagets omsättning.

Rollen innebär att du planerar, genomför och följer upp kundbesök. Du ansvarar för affärsprocessen från bokat möte till lämnad offert, överenskommelse och i vissa fall testkörning ute hos kund. Du deltar i olika marknadsförings- och försäljningssammanhang som t ex mässor där Trifilon är utställare, men även på branschmässor där både kunder och prospects deltar.

Det finns möjlighet att utgå från hemmet men vi är öppna för olika lösningar. I dagsläget har Trifilon kontor i Stockholm och i Nyköping på vår produktionsanläggning.

Vem är du?

Vi söker dig med ett brinnande intresse för försäljning och kundmöten. Vi tror att du har relevant utbildning och erfarenhet av försäljning B2B, vi ser gärna att du har jobbat inom plastbranschen. Du har med fördel ett tekniskt intresse. Svenska och engelska i både tal och skrift ser vi som en självklarhet.

Förutom dina kunskaper och erfarenheter värdesätter vi dina personliga egenskaper mycket högt. Ditt arbetssätt präglas av att du är målinriktad, självmotiverad och initiativrik. Du kan arbeta självständigt, gillar att vara ute hos kund och är van att ta eget ansvar. Ditt engagemang och att du är en god lyssnare, skapar ett förtroendefullt samarbete med våra kunder. Du trivs i en organisation som är tempostark med en entreprenöriell anda.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Trifilon AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Mikael Rask 0370-30 25 08 Ansök och läs mer på www.finnvedensaljkraft.se Sista ansökningsdag är 17 augusti 2018.
Mer info
Kontaktperson Workbuster
Email Mejla Workbuster
Område Nyköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 17 aug (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Trifilon är ett växande startupföretag med en stark miljöprofil. Vi förser en krävande industri med vår innovativa biokomposit - ett växtfiberbaserat lättviktsmaterial med hållbara och högpresterande egenskaper. För det har vi placerats på topp 10 i Cleantech Nordic 2016, nominerats till WWF Climate Solver 2018 och ligger med på Stockholm Business Regions Cleantech Hotlist. Vår innovation och affärsidé har attraherat en bred skara investerare, bland andra Eriksson Capital och Sörmlandsfonden. Det gör att vi idag kan ta nästa steg som startup och kliva in i en spännande expansionsfas.

Läs mer om oss på www.trifilon.com