Biltvättare/ avdekalerare till TradingSolutions Remarketing Center

Biltvättare/ avdekalerare till TradingSolutions Remarketing Center

Arbetet som biltvättare innebär att du tillsammans med kollegorna har ansvar för att inkomna bilar rengörs utvändigt och invändigt enligt fastställda riktlinjer. Bilarna färdigställs inför inspektionen som utförs av våra biltestare. I arbetet ingår även att avdekalera dvs. avlägsna företagslogotyper på bilarna.

Då vi har en verksamhet i tillväxt behöver vi förstärka teamet med ännu en medarbetare.

Vårt Remarketing Center utanför Björkvik ligger mitt emellan Nyköping, Norrköping och Katrineholm.
Här hanteras årligen tusentals bilar av alla fabrikat vilka tvättas, inspekteras, fotograferas och provkörs inför försäljning via våra dagliga Internetauktioner.

Då vi har ett stort inflöde med bilar dagligen är det viktigt att du är effektiv och noggrann. Du skall kunna hantera olika typer av bilar och prioritera rätt för att hantera flödet effektivt. I arbetet ingår även att tillsammans med övriga medarbetare planera och ta ansvar för i vilken ordning bilarna skall färdigställas. Du är en lagspelare som kan arbeta både enskilt och i grupp.

Du förstår att goda resultat och arbetsglädje endast uppnås genom samarbete och en förståelse för helheten. I den här rollen är ett bra samarbete och koordinering med våra biltestare av största vikt.

Tjänsten kräver att du är noggrann och effektiv samt att du tidvis kan arbeta under hög arbetsbelastning. Arbetet utförs vid vår anläggning som är modern och ändamålsenlig. Du rapporterar till vår platschef som även är ansvarig för bilinspektionerna.

Du är...

Det krävs ingen bilerfarenhet från tidigare utan för att lyckas i rollen ser vi att du är:
- Noggrann och effektiv
- Ansvarstagande
- Drivande
- Positiv och lösningsorienterad
- Samarbetsvillig

Körkort, minst klass B, är ett krav. Du både pratar och skriver flytande svenska.

Rollen som Biltvättare är på heltid med arbetsplatsen vid anläggningen utanför Björkvik.

Vi erbjuder...
- En omväxlande och utvecklande roll i ett företag med stark tillväxt och med en kultur som präglas av framåtanda och tillväxt.

- Goda möjligheter till vidareutveckling och ansvar för rätt person.

- Ett stabilt och seriöst företag med en mycket positiv utveckling och bra marknadsposition i branschen.

- Konkurrenskraftiga villkor och förmåner.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår Platschef Rickard Landelius på telefon: 073-527 05 96 eller via e-post: rickard.landelius@tradingsolutions.se.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan snarast via e-post: rickard.landelius@tradingsolutions.se.

Tag chansen att kavla upp ärmarna och vara med och vidareutveckla vår verksamhet tillsammans med oss! Vi ser fram emot din ansökan och ett personligt brev snarast! Vi kan komma att anställa rätt person innan ansökningstiden har gått ut.

Om företaget
TradingSolutions är Sveriges snabbast växande företag inom försäljning av begagnade leasingbilar s.k. remarketing. Vi är en pionjär inom internetbaserad bilförsäljning och har sedan starten 2002 utvecklat en helt egen plattform som effektivt hanterar hela avvecklingsprocessen där bilarna säljs till köpare i Sverige och över hela Europa. TradingSolutions är idag en av Sveriges mest tongivande aktörer inom vår del av bilbranschen.
2020 fick vi förtroendet att sälja över 15 000 bilar åt ett stort antal vagnparks kunder runt om i Sverige. Men - vårt varumärke är fortfarande relativt okänt och det mesta ännu ogjort!
Mer info
Kontaktperson Rickard Landelius
Telefon 073-527 05 96
Område Nyköping
Yrkesroll Fordon, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://tradingsolutions.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TradingSolutions erbjuder digitala bilförsäljningstjänster för leasingbolag & företag med bilparker. Vi tar hand om avyttringen av företagens leasingbilar!
TradingSolutions är idag Sveriges mest expansiva leverantör av remarketingtjänster. Vi erbjuder företag och leasingbolag en kundanpassad försäljningstjänst med fokus på högsta försäljningspris, korta ledtider samt högsta kundnytta. Våra kunder är banker, finansbolag och vagnparkskunder i hela
Sverige.