Dibber söker Rektor

Dibber söker Rektor

Vi förväntar oss att du har pedagogisk högskoleutbildning och ledarerfarenhet. Du bör känna dig bekväm i rollen som ansiktet utåt och lockas av möjligheten att få vidareutveckla verksamheten tillsammans med kompetenta medarbetare. I övrigt önskar vi entreprenörskap, ett glatt humör och god samarbetsvilja. Goda kunskaper gällande digitalisering och rektorsutbildning är meriterande.

Som rektor kommer du att vara lokalt ansvarig för kvalitetsarbetet på förskolorna, enligt förskolans styrdokument och företagets mål och riktlinjer. Du är även ansvarig för barnplaceringar, ekonomi, personal, dialog och information till föräldrar samt kontakt med kommunen. Uppdraget som rektor inom Dibber innebär varierande arbetsuppgifter med allt från administration till att vara pedagogisk ledare. Du är en ambassadör för dina förskolor och du leder med fullt mandat och ansvar.

Till detta rektorsuppdrag söker vi dig som kommer att leda två förskolor i Trosa och en förskola i Nyköping. Våra två förskolor i Trosa är nystartade. Bråta startade vi våren 2019 och Fänsåker hösten 2019. I tjänsten ingår just nu en tredje förskola, Knyttebo i Nyköping. https://dibber.se/forskolor/dibber-fänsåker https://dibber.se/forskolor/dibber-bråta-förskola https://dibber.se/forskolor/dibber-knyttebo Hos oss ska alla barn uppleva och känna att de är värdefulla. Det här är tjänsten för dig som vill vara en del av detta!
Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt utveckla en känsla av trygghet och empati.
På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.
Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: "Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt". Du som söker den här tjänsten gillar lagarbete, är kreativ, sprider god stämning omkring dig och lyfter gärna fram kvaliteter hos andra. Du tar egna initiativ och bjuder på dig själv, har förmåga att lyssna på andra, delar med dig av dina erfarenheter och stärker organisationens gemensamma ambitioner. Dibbers värdeplattform är viktig för oss då den beskriver vår kultur och våra kärnvärden. Det är viktigt för oss att ha medarbetare som är lagspelare och bidrar till en bra företagskultur.
Dibbers huvudkontor med gemensamma stödfunktioner så som Ekonomi, HR, kvalitet och service ligger i Sollentuna norr om Stockholm.
Mer info
Kontaktperson Cilla Tapio
Telefon 070-303 03 91
Område Nyköping
Yrkesroll Utbildning, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dibber har över 70 skolor och förskolor i hela Sverige. Att vara en del av detta större företag har många fördelar, vi har en gemnsam ekonomiavdelning, en HR avdelning och flera funktioner som varje dag finns till för att hjälpa våra skolor. Det gör att varje skola får mer tid och resurser till det som är allra viktigast, våra barn och ungdomar.

Hos oss finns det utrymme för att ha en egen profil, alla våra skolor bestämmer själv vilken pedagogiska inriktning de vill ha. Montessori, digitalisering, uteverksamhet, matematik m. fl.