Rejmes nya lastvagnsanläggning söker mekaniker

Rejmes nya lastvagnsanläggning söker mekaniker

Rejmes bygger en helt ny och modern lastvagnsanläggning i Nyköping precis vid E4:an. Anläggningen anpassas för att möta framtidens krav från åkerinäringen avseende hög tillgänglighet och effektivitet.

Målsättningen är att bli en 100-procentig leverantör av kundanpassade transportlösningar och kompletta serviceerbjudanden med konceptet "One Stop Service".

Nu söker vi duktiga mekaniker som vill jobba hos oss och bli en del av framtiden inom Rejmes Lastvagnar Nyköping som beräknas stå klart sommaren 2021.

Mekaniker på Rejmes får möjlighet att arbeta med den senaste tekniken i Volvos moderna drivlina, men även få känna på gammalt hederligt mekanikerjobb med svett och slägga.

För att trivas hos oss ser vi gärna att du har:
  • ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
  • relevant utbildning
  • erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker
  • datorvana
  • goda kommunikativa egenskaper
  • ett gott kundbemötande
  • körkort B (ett krav). C och D är meriterande
  • Kompetens inom hudraulik, däck eller svets/smide är meriterande
Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter bl.a. genom Volvos egen utbildningsskola "Volvo Trucks Academy".

Välkommen med din ansökan!

Tjänsterna är på heltid med placering på nya Rejmes Lastvagnar i Nyköping.

Du skickar din ansökan och CV till jobb@rejmes.se senast 31 mars 2021. Märk din ansökan med "Lastbilsmekaniker Nyköping". Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor kontaktar du platschef Conny Gustavsson, conny.gustavsson@rejmes.se, 0150-349733.
Mer info
Kontaktperson Conny Gustavsson
Telefon 0150-349733
Område Nyköping
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 mars 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen finns representerad med 25 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Vi är auktoriserade återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget bedriver verksamhet inom lastvagn- och bussförsäljning, leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget har ca 70 anställda och finns representerat i Örebro, Askersund, Katrineholm, Lindesberg och Nyköping.