Lastbilssäljare, Södermanland

Lastbilssäljare, Södermanland

Nu söker vi vår nästa framgångsrika lastbilssäljare. Vi letar efter dig som drivs av utmaningar och vill vara en del av framtiden hos det marknadsledande lastvagnsföretaget i regionen.

Som lastbilssäljare hos Rejmes Lastvagnar jobbar du med Volvo - Sveriges starkaste varumärke och världens största lastbilstillverkare.

Arbetsuppgifter

Ditt fokus kommer vara att sälja nya lastbilar, men även till viss del begagnade. Du blir specialist på produkterna och att ge kunderna de bästa råden för deras totalekonomi vad gäller inköps-, drifts- och servicekostnader på sina lastbilar. Du jobbar målmedvetet och strategiskt med att bearbeta mindre och medelstora transport- och åkeriföretag i Södermanland.

Du kommer att ingå i ett team av fyra lastbilssäljare som är placerade på olika orter i Södermanland och Örebro län.

Din profil

Du är driven och tar initiativ till affärer och har alltid affärsmöjligheter i åtanke. Som säljare är du förtroendeingivande, lugn och social. Vi ser gärna att du har goda referenser från tidigare uppdrag kopplat till att hantera kunder framgångsrikt.

Som person är du självständig med ett högt driv och har lätt för att samarbeta i grupp. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer, men också att bygga och vårda kundrelationer.

Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av försäljning och lastbilsbranschen är meriterande. B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är en heltidstjänst med placering på Rejmes Lastvagnar i Nyköping.

Du skickar din ansökan och CV till jobb@rejmes.se senast den 16 mars. Märk din ansökan med "Säljare Nyköping". Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Joakim Lindqvist, joakim.lindqvist@rejmes.se, 0155-20 95 58.
Mer info
Kontaktperson Joakim Lindqvist
Telefon 0155-20 95 58
Område Nyköping
Yrkesroll Fordon, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dealer.volvotrucks.se/tage-rejmes/home.html
Sista ansökningsdag 16 mars 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen finns representerad med 25 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca. 3,15 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Vi är auktoriserade återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget bedriver verksamhet inom lastvagn- och bussförsäljning, leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget har ca 70 anställda och finns representerat i Örebro, Askersund, Katrineholm, Lindesberg och Nyköping.