Elektriker inom instrument och datateknik

Elektriker inom instrument och datateknik

Vill du vara med på vår framgångsresa?

Vi utökar vår kapacitet och ska anställa en elektriker inom instrument och datateknik. Det ska vara roligt att komma till jobbet och vi erbjuder ett arbete med stor variation och spännande utmaningar där möjligheten till personlig utveckling är stor. Vi finns i natursköna omgivningar med närhet till naturreservatet Stendörren.

Dina kvalifikationer
Är du noggrann, självgående och har ett stort intresse för utveckling och modernisering av utrustning? Är du dessutom social och trivs att arbeta både individuellt och i grupp samt har viss vana av att arbeta inom projekt där samarbetsförmåga internt samt med leverantörer och kunder är en viktig del i det dagliga arbetet? Då är du rätt person för tjänsten som elektriker på Studsvik.

Vi är intresserade av dig som har en gymnasieutbildning inom elteknik/elektronik och goda erfarenheter av arbete med uppgradering av utrustning och felsökning. En lämplig bakgrund kan vara arbete som elektriker eller eltekniker inom industrin. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande är erfarenhet av arbete med mät-, styr- och reglerteknisk utrustning, EL-auktorisation lägst AL och dokumentation av elkonstruktion i CAD samt datorteknik.

Om tjänsten
Som elektriker är du en viktig del av laboratorieverksamheten. Tjänsten innehåller akut avhjälpande och förebyggande underhåll på samtliga enheter på Studsvik. Arbetet innefattar även reparationer, uppdateringar av befintlig utrustning, t.ex. datorer/styrenheter, och kalibreringar av instrument och termoelement. En elektriker medverkar även i utvecklingsprojekt samt provkörning/verifiering av ny utrustning.

Om Studsvik
Studsvik har 70 års erfarenhet inom kärnteknik. Vi är en global aktör med ca 500 anställda som hjälper kunder i hela världen och i alla skeden av kärnbränslecykeln. Vi lockar till oss branschens bästa och mest kompetenta medarbetare, som är experter inom sina respektive områden. Vi tillhandahåller innovativa tekniska lösningar som är värdeskapande genom att förbättra reaktorprestanda och minska såväl risker som kostnader under hela livscykeln för nukleära och radioaktiva material.

Vi erbjuder
Uppskattar du ett jobb i en stimulerande och spännande miljö är du välkommen till oss. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter, flexibla arbetstider, 4.000 kr per år i friskvårdsbidrag, sex arbetsfria dagar per år, gym på arbetsplatsen och mycket mer.

Vill du veta mer om jobbet kontaktar du enhetschef Patrik Sandström, tfn 076-00 21 054

Ansökan till tjänsten görs via www.studsvik.com. Sista ansökningsdag är den 20 maj 2021, men rekryteringen pågår löpande under perioden så ansök så snart du kan.

Fackliga representanter

För Sveriges Ingenjörer:
Oscar Lemón
Tfn 0155-22 10 19
oscar.lemon@studsvik.com

För Unionen:
Juha Pellikka
Tfn 0155-22 16 34
juha.pellikka@studsvik.com

Vi har valt våra kommunikationskanaler för rekryteringen och undanber oss samtal från försäljare av relaterade tjänster.
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studsvik offers a range of advanced technical services to the global nuclear power industry. Studsvik's business focus areas are fuel and materials technology, reactor analysis software and technical platforms for handling, conditioning and volume reduction of radioactive waste. The company has over 70 years nuclear technology and radiological service experience. Studsvik has 510 employees in 7 countries and the company's shares are listed on the Nasdaq Stockholm.