Supporttekniker sökes!

Supporttekniker sökes!

Är du en tekniskt intresserad person som är analytiskt lagd samt har en hög servicekänsla? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu supporttekniker för ett kortare uppdrag med chans till förlängning. Du kommer att arbeta med 1:a och 2:a linjens support i servicedesk, support av arbetsstationer och kringutrustning samt en del serveradministration. Dina arbetsuppgifter innefattar att ta emot och lösa ärenden via telefon eller ärendehanteringssystemet. Det förekommer även service och supportuppdrag ute hos kund, därmed är det bra om du har lokalkännedom i Nyköping och Oxelösund.

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd under kontorstid. Tillsättning av tjänsten kommer att ske snarast i överenskommelse med kandidat och pågå i tre månader med chans till förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom data/IT eller annan relevant utbildning. Tidigare erfarenhet som supporttekniker är ett krav. Du ska även ha goda kunskaper om persondatorer och kringutrustning samt om servermiljöer och nätverk. B-körkort är ett krav samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska. För att passa i tjänsten krävs det att du är pedagogisk gentemot användare samt har en god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har arbetat i en Servicedesk samt med Active Directory, Exchange och/eller Powerschell. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet så skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se