Specialistsäljare Belysning till stort grossistföretag!

Specialistsäljare Belysning till stort grossistföretag!

Vill du vara med och ta en av de marknadsledande grossisterna inom belysning till nästa nivå? Vi söker nu för kunds räkning en säljare till Region Öst.

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en specialistsäljare på heltid med placeringsort i Norrköping. Vårt företag är en av de ledande distributörerna i Norden och har drygt 5000 medarbetare och 200 butiker. Arbetet som specialistsäljare är varierande med många kontakter utåt. Du kommer att jobba mot alla företagets kunder där du intar en specialistroll inom segmenten el, industri samt fastighet.

Du kommer att ingå i ett arbetslag på 16 personer där du kommer att ha det övergripande ansvaret gällande belysningsutvecklingen på regionen och ansvara för belysningsprojekt samt kalkyler och ljusberäkningar från start till slut. Tillsammans med affärsansvarig säljare besöker du kunder samt arbetar med innesäljare som hanterar offertskrivning och ljusberäkningar. I arbetet får du ta stort eget ansvar där du har möjlighet att själv planera din arbetsdag. Arbetstiderna är kontorstider under vardagar. Det förekommer även relationsbyggande kundaktiviteter utöver vanlig arbetstid samt en del resor inom regionen, övernattningar är inte vanligt.

Detta är ett rekryteringsuppdrag, vilket innebär att StudentConsulting håller i rekryteringsprocessen och du blir anställd direkt hos vårt kundföretag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är utåtriktad och har ett stort eget driv samt en god samarbetsförmåga då du kommer att ingå i ett större säljteam. Som person är du målinriktad och engagerad samt en god förhandlare som förstår vikten av att skapa bestående värden för kunden i affärsrelationen. Du skapar positiva och långsiktiga relationer samt trivs i en föränderlig miljö.

Du som söker har en bred yrkeserfarenhet inom belysningsbranschen samt en god produktkännedom - du ska känna dig bekväm i ljustekniska termer. Det är meriterande om du har arbetat med uppsökande försäljning tidigare. Du har minst gymnasieutbildning och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har även god datorvana och goda kunskaper i Office paketet. Det är ett krav att du som söker innehar B-körkort.

Vi erbjuder dig ett fritt arbete som ger stort utrymme för eget initiativ och utveckling. Du blir en del av ett framgångsrikt bolag i en marknadsledande position där du tilldelas ett fritt och spännande arbete i en professionell miljö!

Stämmer detta in på dig? Sök tjänsten idag!
Urval och intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så fort vi har hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se