Butiksmedarbetare sökes i Nyköping!

Butiksmedarbetare sökes i Nyköping!

Är du serviceinriktad, självgående och vill arbeta i butik? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av de ledande tekniska handelsbolagen inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. De söker nu en person till deras butik i Nyköping.

Som butiksmedarbetare kommer dina arbetsuppgifter främst att bestå av kassatjänst och varupåfyllning. Att se till att butiken håller hög standard med fokus på kundbemötande är också en viktig arbetsuppgift.

Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Tjänsten är på heltid med start i mitten av maj och pågår fram till mitten/slutet av september. Arbetstiden är förlagd till kl 7-16.

Detta söker vi:

Du som söker är en utåtriktad person som trivs med att ha mycket kundkontakt. Du är serviceinriktad och mån om att hålla en hög kvalité i ditt arbete. Har du erfarenhet av att ha arbetat med service och butik tidigare är det meriterande. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com