Konstruktör/produktutvecklare

Konstruktör/produktutvecklare

Om tjänsten

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att Studentwork hanterar hela rekryteringsprocessen men att du sedan bli direktanställd av kundföretaget. Frågor om tjänsten eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (elin.karlsson@studentwork.com).Dina arbetsuppgifter


Som konstruktör/produktutvecklare jobbar du med konstruktionsarbete i 3D CAD. Rollen är dock inte centrerad på enbart ritningsarbete utan du arbetar med hela kedjan, från idé till prototyp, provning och färdig slutprodukt. Produkterna du jobbar med och utvecklar är olika typer av ventiler och utrustning som levereras till kunder över hela världen. Utöver detta så kommer du även att vara med och driva olika typer av utvecklingsprojekt, ett exempel kan vara att driva utvecklingen av nya komponenter framåt. Resor kan förekomma i tjänsten och körkort B samt tillgång till egen bil är att föredra.

Placeringsort: Stavsjö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorstider

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Din profil

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och tidigare har arbetat som konstruktör/produktutvecklare. Vi ser gärna att du har jobbat brett och inte enbart med konstruktions- och ritningsarbete i CAD, alternativt att du nu känner dig redo att ta klivet upp till en roll med mer variation. Har du en vidareutbildning inom mekanik, konstruktion eller teknik på högskolenivå är detta ett stort plus men ett krav är att du har minst gymnasieutbildning med teknisk inriktning. I denna roll krävs det även att du obehindrat kan skriva och prata både svenska och engelska.

Som person tror vi att du som söker är utåtriktad och strukturerad. Vi tror även att du öppen, metodisk och driven då du kommer att ha kontakt med kunder och driva utvecklingsprojekt framåt. Då du jobbar i ett team värdesätter vi också att du är samarbetsvillig och lösningsorienterad.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stafsjö Valves utvecklar, tillverkar och säljer högpresterande avstängningsventiler inom flertalet industrier och branscher. De grundades 1666 och är i dagsläget en världsledande leverantör. Stafsjö Valves jobbar utifrån sina kärnvärden som är flexibilitet, kompetens och pålitlighet och dessa genomsyrar hela deras organisation. Vill du också vara med på Stafsjö Valves utvecklingsresa och bli en del av deras härliga team? Sök då tjänsten som konstruktör/produktutvecklare redan idag. Vi använder oss av ett löpande urval.