Säkerhetstekniker till Caverion

Säkerhetstekniker till Caverion

Inledning
Caverion är arbetsplatsen för dig som vill arbeta nära tekniken och som tycker att passersystem, larm och övervakning är spännande! Vi söker nu en säkerhetstekniker, en något mer erfaren profil. Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Vi söker en säkerhetstekniker till Caverion med placering i Nyköping. Caverion kännetecknas av att vara den lilla familjen i den stora släkten, på lokalkontoren är det korta beslutsvägar och tätt samarbete, samtidigt som kompetens och styrka finns i att tillhöra en stor koncern.

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Vår styrka ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Eftersom det här är en bransch som går fort framåt erbjuds du utbildningar via leverantörer och en introduktion där du går bredvid erfarna kollegor, för att komma in i arbetet på bästa sätt.

Teamet i Nyköping har bred kompetens inom konstruktion och stöttar övriga kontor med att ta fram underlag, hålla dialog med kunder, räkna på arbeten samt att driftsätta på andra orter.

Vi erbjuder dig
Att tillhöra en grupp på ca 12 personer med expertiskunskap inom olika områden. Det är en roll med stort ansvar och tar du för dig finns goda möjligheter att på sikt utvecklas inom bolaget.

Som säkerhetstekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt.


Arbetsuppgifter

Dagen börjar med en kaffe på kontoret samtidigt som ni planerar upp dagens arbete. Därefter åker du ut på site och gör det som är planerat fram till lunch. Ni äter lunch tillsammans och sedan tar ni vid och fortsätter dagens arbete. På eftermiddagen är det dags att dokumentera och administrera det arbete som är utfört.

Som säkerhetstekniker arbetar du med driftsättning, service och underhåll av säkerhetssystem som passagekontroll, inbrottslarm, kameraövervakning och brandlarm. Arbeten med kalkyl, projektering och teleregistrering kan vara aktuellt.

Vi söker dig som:
Gillar teknik och har en bakgrund som ligger i linje med rollen. B-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav för tjänsten.

Vi söker dig som är nyfiken, orädd och självständig. Det ska kännas naturligt för dig att arbeta efter Caverions värderingar; Innovation, Samarbete, Ansvar, Professionalitet.

Önskvärd bakgrund:
  • Brinnande intresse för teknik
  • Erfarenhet från branschen med larm, passersystem och brandlarm på något vis
  • Grundförståelse för nätverk
  • Elbakgrund
  • Brinnande intresse för teknik
Någon form av bakgrund från el och ellära, kanske via studier.

Övrigt
Stad: Nyköping
Omfattning: Heltid
Tillträde: Efter sommaren, enligt överenskommelse

Utdrag ur belastningsregister kommer att göras innan tillträde.

För övriga frågor, kontakta Anna Eriksson, 073-805 88 75
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.simplifiedco.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (2 dagar kvar)