Brandlarmstekniker

Brandlarmstekniker

Brandlarmstekniker till Schneider Electric i Nyköping
Motiveras du för att ha tillgång till den senaste tekniken och produkterna på marknaden och arbeta med kompetenta och drivna kollegor? Söker du en stimulerande och självständig roll i ett stort och professionellt företag? Då har Schneider Electric i Nyköping en intressant tjänst för dig.

Arbetsuppgifter

I rollen som brandlarmstekniker kommer du att tillhöra ett kompetent team och arbeta främst med stora projekt med också med serviceuppdrag. Arbetsuppgifterna är omväxlande och rollen innebär mycket kundkontakter, där du hanterar hela kedjan från första kontakt till rapportering av arbetet. Arbetet är mobilt och varvas med besök hos kunder och ditt kontor. Geografiskt finns kunderna i Nyköping med omnejd.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat;
  • Installation, konfigurering och driftsättning av brandlarm
  • Planerat underhåll, felsökning och avhjälpande service
  • Teknisk support, rådgivning och utveckling av kundsamarbeten
Kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker dig som antingen har elteknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå, eller så arbetar du inom el, tele, nätverksteknik eller teknik i någon form. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av att installera, driftsätta, underhålla och felsöka brandlarmssystem eller ett intresse för programmering/IT och nätverksteknik. Du har god teknisk förståelse, van vid att ta ansvar för eget arbete och gärna erfarenhet av service och kundkontakter sedan tidigare. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Dina datorkunskaper är goda och du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du positiv, driven och ansvarstagande. Du motiveras av ny teknik och problemlösning, har lätt för att lära och ett driv att utvecklas och komma framåt. Då rollen innebär arbete under eget ansvar är det viktigt att du är bekväm med att fatta beslut, ta initiativ och att du kan driva dina arbetsuppgifter framåt på ett självständigt sätt. I ditt arbete är du strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten och följer riktlinjerna för arbetsmiljö och hälsa.

I kontakten med andra är du social, serviceinriktad och lyhörd. Du är förtroendeingivande och tillmötesgående, vilket gör att du har lätt för att skapa relationer och samarbeten med både kunder och kollegor.

Schneider Electric erbjuder dig

På Schneider Electric får du genom tydliga karriärvägar en unik möjlighet att utvecklas och växa både i din profession och som människa. Genom Schneider Electrics fadderprogram får du stort stöd av erfarna kollegor. Som anställd kommer du att få ta del av Schneider Electrics förmåner som till exempel interna utbildningar, bonus, utökad föräldralön, tjänstebil och friskvårdsbidrag.

Ansök

I den här rekryteringen har Schneider Electric valt att samarbeta med JKS Sverige. Sök gärna tjänsten redan idag, med registrerat CV på www.jksgroup.se, då vi gör löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elin Jonsson, på telefonnummer 0709-68 30 20.

Eftersom Schneider Electric är ett säkerhetsföretag kommer de att begära utdrag ur belastningsregistret vid anställning.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elin Jonsson
Telefon 0709683020
Område Nyköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schneider Electric leder den digitala omvandlingen av energihantering och automation inom bostäder, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier.
Schneider Electric är ett dynamiskt, globalt och ansvarstagande företag som letar efter engagerade och innovativa medarbetare som precis som dem, anser att säker, tillförlitlig, effektiv, hållbar och uppkopplad energi är till för alla.