Junior serviceingenjör

Junior serviceingenjör

Junior serviceingenjör sökes till talangprogram på Schneider Electric
Är du teknikintresserad och vill vara med och bidra till en hållbar framtid? Vill du starta din karriär på ett globalt företag i framkant? Genom att delta i Schneider Electrics talangprogram 'Future Innovators' får du möjlighet att skapa ett brett nätverk, utmanas inom olika områden och driva digitaliseringen framåt tillsammans med inspirerande kollegor.

Talangprogrammet 'Future Innovators'

Inom talangprogrammet kommer du bland annat få lära dig om nätverk, affärsmannaskap och ekonomiska faktorer i projekt. Från din första dag kommer du att ha en dedikerad mentor vid din sida. Schneider Electric kommer att skapa förutsättningar för att du ska lära dig branschen och tekniken och utvecklas till att bli en del av ett högpresterande team.

Du kommer att varva både interna och externa utbildningar med dagligt arbete på kontoret och ute hos kund och på sikt växa in i en roll där du kommer att skapa värde för Schneider Electrics kunder och samarbetspartners.

Arbetsuppgifter

I rollen som Junior serviceingenjör kommer du att arbeta med Schneider Electrics system för fastighetsautomation. Ditt arbete kommer främst att utföras vid datorn, antingen ute hos kund eller på kontoret. Arbetet som serviceingenjör är omväxlande och utvecklande och ger dig en möjlighet att vara med och ta ansvar och påverka Schneider Electrics tillväxtresa.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat;
  • Sätta upp och integrera fastighetssystem hos kund och koppla till överordnad dator för styrning.
  • Ta fram driftbilder till kund och testköra systemet och kontrollera att det fungerar i samråd med kunden.
  • Interna och externa kontaktytor
I rollen som Junior serviceingenjör startar du som konsult på JKS Sverige och ingår i talangprogrammet 'Future Innovators' under dina första tolv månader.

Kvalifikationer, erfarenheter och personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik, automation och programmering och som vill arbeta med smarta byggnader och teknik i framkant. Du har teknisk gymnasieutbildning inom el, energi, data eller automation eller motsvarande eftergymnasial utbildning. Erfarenhet av programmering, el eller tekniskt arbete är meriterande, men den största vikten kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du har B-körkort och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du öppen, social och serviceinriktad. Tidigare utbildning och/eller arbete har också visat att du är engagerad, driven och resultatinriktad. Du tar ansvar för ditt eget lärande och vill kunna påverka din karriär och utveckling samt vara med och bidra till en hållbar framtid.

Schneider Electric erbjuder dig

I Schneider Electrics talangprogram 'Future Innovators' och i rollen som junior serviceingenjör erbjuds du otroliga utvecklingsmöjligheter inom företaget. Inom ramen för programmet finns även möjlighet till specialisering beroende på behov och intresse. På Schneider Electric är personalen det viktigaste. Dina arbetsdagar spenderar du tillsammans med ett kompetent och drivet team. Utöver utbildningarna inom talangprogrammet erbjuds du löpande kompetensutveckling genom ett skräddarsytt internt utbildningspaket, som är anpassat för dig.

Ansökan

Sök gärna tjänsten redan idag, med registrerat CV på www.jksgroup.se, då vi gör löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Har du frågor om talanprogrammet och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Elin Jonsson på telefonnummer 040-10 12 20 .

Eftersom Schneider Electric är ett säkerhetsföretag kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret inför anställning.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Övrigt
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 3 aug 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schneider Electric är en världsledande koncern inom digitalisering, automation och energioptimering och är utsedda till världens mest hållbara företag 2021.

Schneider Electric leder den digitala omvandlingen av energihantering och automation inom bostäder, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier. Schneider Electric är ett dynamiskt, globalt och ansvarstagande företag som letar efter engagerade och innovativa medarbetare som precis som dem, anser att säker, tillförlitlig, effektiv, hållbar och uppkopplad energi är till för alla.