Scania söker Underhållstekniker inom El/Automation i Södertälje

Scania söker Underhållstekniker inom El/Automation i Södertälje

Scania söker genom Lernia Bemanning underhållstekniker med el- och automationsbakgrund. Som underhållstekniker på Scania erbjuds du en varierande och spännande roll i produktionskedjan. Din unika bakgrund, dina idéer och din energi kommer att bidra till framgångarna hos detta högt ansedda varumärke.

En världsledande arbetsmiljö

Scania erbjuder ett globalt nätverk med världsledande produkter och tjänster i teknikens framkant. Runt 38 000 medarbetare i över 100 länder gör idag Scania till ett av världens mest innovativa företag. Viljan att hela tiden förbättra, effektivisera och göra jobbet ännu roligare är en del av framgången, och du gör skillnad.


Arbetsuppgifter


Som underhållstekniker inom el arbetar du med att underhålla produktionsutrustning som är NC och PLC-styrda på ett förebyggande och reparativt sätt. Du ansvarar för det tekniska i produktionen samt rapportering av avvikelser eller brister i material och arbete.


Formell kompetens

  • Erfarenhet eller utbildning inom el/automation meriterande är om du har erfarenhet av elektriskt underhåll från industrin
  • Kunskaper inom PLC-system är ett krav
  • Möjlighet att kunna arbeta i skift
  • B-körkort

Din profil


Du är en person som brinner för teknik och problemlösning. Du är en lagspelare som utan problem kan arbeta i grupp men också självständigt. Vi söker dig som är lättlärd, driven och motiverad till att utveckla ditt eget och teamets arbete samt bidra till ständiga förbättringar.


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort


Visstid/Heltid/Södertälje

Tillträdesdag

Omgående/ enligt överenskommelse
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 30 sept (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.