Innesäljare / Kök & Snickerier

Innesäljare / Kök & Snickerier

Som innesäljare på Rehns i Nyköping är du spindeln i nätet.

Du arbetar med ordermottagning, att ta emot besökande kunder samt handlägger förfrågningar/offerter aktivt med kunderna beträffande materialval och problemlösning.

Då en del av dina arbetsuppgifter kommer att vara bl.a. att rita och offerera kök så söker vi dig som är noggrann, strukturerad och som har förmågan att bygga långsiktigt goda relationer till nya och befintliga kunder.

Vi söker dig som är van att ge god service, är positiv och stresstålig.

Vi tror att du har några års erfarenhet av försäljning i vår bransch med inriktning på kök. Du har i övrigt goda produktkunskaper inom bygg och är van att jobba med leverantörer. Du är en god lagspelare som brinner för försäljning och kundservice.

Tycker du om en arbetsplats med högt i tak och med ett enormt driv och ett stort fokus på försäljning, där vi sätter laget före jaget, då är Rehns rätt för dig!
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 feb 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rehns säljer och levererar byggmaterial och snickerier till yrkesfolk från en toppmodern drive-in-anläggning i Nyköping strax intill E4:an.

Vår ambition är att vara Sörmlands bästa brädgård för yrkesfolk.

Vi ingår i Nordströms som har elva brädgårdar och levererar trävaror och byggmaterial till yrkeskunder och storförbrukare i Stockholm, Djursholm, Uppsala, Sigtuna, Södertälje, Västerås, Nyköping, Norrköping och Linköping. Koncernen har 317 anställda och omsatte 2019 cirka 1600 mkr.