Vårdenhetschef kirurgiska avdelningen

Vårdenhetschef kirurgiska avdelningen

Nyköpings lasarett

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!
Kom och jobba hos oss på kirurgiska avdelningen och få världens roligaste och utvecklande arbete!

Om oss
Den kirurgiska avdelningen har 23 vårdplatser för patienter med akuta och elektiva kirurgiska diagnoser inom Övre GI, kolorektal, obesitas och urologi. Verksamheten bedrivs av fyra rondteam där undersköterskor, sjuksköterskor, underläkare och överläkare/specialist ingår.
På avdelningen finns 40 medarbetare bestående av sjuksköterskor, undersköterskor, vårdledare, utskrivningssamordnare och en bemanningsassistent. Det finns även vårdstöd och farmaceut som avlastar omvårdnadspersonalen. Avdelningen har kontinuerligt byggts upp under de senaste åren och har en stabil och kompetent bemanning.

Dina arbetsuppgifter
Som vårdenhetschef har du personalansvar för medarbetare och ekonomiskt ansvar för vårdenheten. Du kommer att ansvara för att leda och planera den dagliga verksamheten samt utveckla avdelningen enligt verksamhetens mål tillsammans med biträdande vårdenhetschef och verksamhetsutvecklare. Som vårdenhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp.

Din kompetens
Du är legitimerad sjuksköterska. Ledarskapserfarenhet samt erfarenhet inom kirurgisk eller urologisk vård är meriterande. Du är en trygg person med självinsikt. Du tar tillvara medarbetarnas olikheter, erfarenheter och utvecklingsmöjligheter och leder genom att skapa engagemang och delaktighet. Du tänker strategiskt och har en förmåga att omsätta idéer i handling för att nå verksamhetens mål. Du är utåtriktad, initiativrik och har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform
Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Vårdenhetschef Victoria Bravén, 0155-22 22 14.
Fackliga företrädare söks via Kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på kirurgiska avdelningen på Nyköpings lasarett!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2021-05-31.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
Mer info
Kontaktperson Victoria Bravén, Vårdenhetschef
Telefon 0155-22 22 14
Område Nyköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionsormland.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.