Sjuksköterska till gynekologisk vårdavdelning

Sjuksköterska till gynekologisk vårdavdelning

Kvinnokliniken, Nyköpings lasarett

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.


Om oss

Vill du arbeta på en kvinnoklinik med brett verksamhetsområde, korta beslutsvägar och bra arbetsklimat är detta en möjlighet för dig.
Avdelningen finns på Nyköpings lasarett och är belägen tillsammans med BB och förlossning. Hos oss arbetar sjuksköterskor, barnmorskor, läkare, undersköterskor och fysioterapeut.

Vi söker nu sjuksköterska till vår gynekologiska vårdavdelning. Det passar dig som är intresserad av kvinnosjukvård och har en dröm att bli barnmorska eftersom det finns möjlighet till finansierad vidareutbildning.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter på en gynekologisk vårdavdelning med både planerad och akut patientomhändertagande. Du arbetar i parvård tillsammans med undersköterska.

Din kompetens
Legitimerad sjuksköterska eller barnmorska, gärna med erfarenhet av gynekologi och/eller akutsjukvård.
Som person är du självständig, ansvarstagande, strukturerad och empatisk. Du har lätt att samarbeta med andra och trivs både med att arbeta självständigt och i grupp. Du har en förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig och andra. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställning
Tillsvidareanställning heltid eller enligt överenskommelse.
Tillträde enligt överenskommelse.
Möjlighet för utbildning till barnmorska finns.

Information om tjänsten lämnas av
Vårdenhetschef Elin Fjällström, 072-083 00 90.
Facklig företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på kvinnokliniken!

Väkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2021-05-09.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
Mer info
Kontaktperson Elin Fjällström
Telefon 072-083 00 90
Område Nyköping
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionsormland.se
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.