Sjuksköterska till endoskopimottagningen

Sjuksköterska till endoskopimottagningen

Endoskopimottagningen, kliniken för kirurgi och urologi, Nyköpings lasarett

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Kliniken för kirurgi och urologi på Nyköpings Lasarett är en relativ stor verksamhet som består av en kirurgisk vårdavdelning, behandlingsavdelning, endoskopimottagning samt kirurg- och urologmottagning. På kliniken arbetar ca 120 medarbetare.

Intresserad av nya utmaningar?
Vi är ett glatt gäng av undersköterskor, sjuksköterskor, endoskoperande sjusköterska samt läkare som arbetar tillsammans för att utveckla och utvecklas på endoskopimottagningen på Nyköpings lasarett, vi söker nu dig som vill komma till världens bästa arbetsplats

Vi erbjuder
  • Stimulerande och spännande arbetsuppgifter och möjligheter till kompetensutveckling.
  • Individuellt anpassad introduktion.
  • Glada och kompetenta kollegor som tillsammans med dig arbetar med att ha patienten i centrum vid dennes undersökning.
  • Aktivt deltagande i olika utvecklingsprojekt då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare.
  • Möjlighet till rotation inom kliniken.
  • Vi ser oss som en utvecklande enhet inom vårt område och är därför intresserade av nya idéer och förbättrings möjligheter.
Om oss

På endoskopimottagningen arbetar sjuksköterskor och undersköterskor tillsammans med läkare från kliniken för kirurgi och urologi och medicinkliniken. Vi utför gastro- och koloskopiundersökningar på slutenvårds- och öppenvårdspatienter.

Dina arbetsuppgifter

Informera och undervisa patienter och assistera vid undersökningar på endoskopimottagningen. I dina arbetsuppgifter ingår även skötsel och hantering av de instrument som används på mottagningen, administrativa uppgifter som telefonrådgivning, planering och bokningar av patienter i vårt administrativa system. Samt att assistera vid ERCP.

Din kompetens

Legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som sjuksköterska. Erfarenhet av endoskopiverksamhet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform och sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av

Vårdenhetschef Victoria Bravén, 0155-22 22 14.
Fackliga företrädare söks via växeln, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på endoskopimottagning!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-05-26.
Intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Victoria Bravén
Telefon 0155-22 22 14
Område Nyköping
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionsormland.se
Sista ansökningsdag 26 maj 2019 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.