Sjuksköterska till beroendemottagningen

Sjuksköterska till beroendemottagningen

Nyköping

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Är du sjuksköterska med intresse för beroendeproblematik? Vi letar efter dig!

Om oss

Vi är en öppenvårdsmottagning som erbjuder läkemedelsassisterad rehabilitering vid opiatberoende (LARO). Vår målgrupp är vuxna med drogproblematik som önskar hjälp med att ta sig ur den farliga livsstilen som opiatberoende ofta medför. Vårt team består av skötare, sjuksköterskor och läkare och vår kompetens kompletteras med expertisen från våra vårdgrannar och samarbetspartners (t ex: socialtjänsten, psykiatriska öppenvården och slutenvården).
I viss mån utförs även andra insatser inom området beroende såsom provtagning för intyg till Transportstyrelsen.
Vi jobbar dagtid 40 tim/v.

Dina arbetsuppgifter

Till dina arbetsuppgifter hör samtal med patienter, bedömningar av patientens fysiska och psykiska mående, provtagning, läkemedelsdelning, vårdplanering samt samarbete med övriga enheter som är involverade i patientens vård. Mottagningen erbjuder i viss mån psykosocial behandling för patienter med beroendeproblematik. Det finns möjlighet att fortbilda sig i samtalsteknik (MI) och gå andra relevanta utbildningar (exempelvis återfallsprevention).

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du specialistutbildning och/eller erfarenhet av psykiatrisk vård är det meriterande.

Då vi är en liten arbetsgrupp vill vi att du trivs med att samarbeta med andra och ser värdet i att olika yrkeskategorier kan bidra på olika sätt i arbetet. I mötet med patienten har du ett professionellt förhållningsätt och kan sätta gränser utifrån din arbetsroll. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Dagtid.

Information om tjänsten lämnas av

Vårdenhetschef Tobias Eriksson, 0155-24 55 00, 076-697 25 92.
Biträdande vårdenhetschef Sara Sandström Framnes, 076-696 79 15.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på psykiatriska kliniken!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2020-11-30.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
Mer info
Kontaktperson Tobias Eriksson
Telefon 0155-24 55 00
Område Nyköping
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionsormland.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.